באנר זיפלוק

חמאת שום ביתית הכי טעימה שיש

הכי פשוטה, הכי קלה להכנה והכי טעימה מבין כל הממרחים - חמאת שום ביתית עם פטנט שיעזור לכם לא ללכלך את כל כלי המטבח
הכי פשוטה, הכי קלה להכנה והכי טעימה מבין כל הממרחים - חמאת שום ביתית עם פטנט שיעזור לכם לא ללכלך את כל כלי המטבח
  • מאיה בן דהן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    7
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7.3 קק״ל 1454.9 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 4.5 גרם
    שומן 0.8 גרם 162.4 גרם
    נתרן 7.9 מ״ג 1574.7 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 2.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 102.0 גרם
    כולסטרול 2.2 מ״ג 430.0 מ״ג
    סידן 0.2 מ״ג 48.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.2 מ״ג 48.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    7
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7.3 קק״ל 1454.9 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 4.5 גרם
    שומן 0.8 גרם 162.4 גרם
    נתרן 7.9 מ״ג 1574.7 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 2.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 102.0 גרם
    כולסטרול 2.2 מ״ג 430.0 מ״ג
    סידן 0.2 מ״ג 48.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.2 מ״ג 48.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
רטבים וממרחים
מאיה בן דהן
X

3 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. לתוך שקית זיפלוק בינונית מכניסים את החמאה, השום, עשבי התיבול והמלח.
  2. בתוך קערה או סיר ממלאים את המים הפושרים.
  3. הערה חשובה: המטרה היא לא להמיס את החמאה, אלא רק לרכך אותה. לכן חשוב מאוד להשתמש במים פושרים ולא רותחים (ניתן להכניס את היד בקלות לתוך המים).
  4. סוגרים את השקית היטב ומכניסים לתוך המים ל-15 דקות.
  5. לחלופין ניתן גם להשאיר את השקית כמה שעות בטמפרטורת החדר עד לריכוך החמאה.
  6. לאחר שהחמאה התרככה, מוציאים את השקית מהמים ובאמצעות מעיכה עם הידיים מערבבים בתוך השקית את כל המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה (אם יש אוויר בשקית ניתן לפתוח פתח קטן בסגירה בזמן הערבוב).
  7. מסדרים את החמאה בגוש אחיד ומכניסים לקירור.
חמאת שום ביתית הכי טעימה שיש2
חמאת שום ביתית הכי טעימה שיש. צילום: מאיה דהן

הערות

  • *ניתן להשתמש בשום כתוש ועשבי תיבול שהקפאנו בשקית "זיפלוק".

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים