-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 7.3 קק״ל 1454.9 קק״לפחמימות 0.0 גרם 4.5 גרםשומן 0.8 גרם 162.4 גרםנתרן 7.9 מ״ג 1574.7 מ״גחלבון 0.0 גרם 2.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.5 גרם 102.0 גרםכולסטרול 2.2 מ״ג 430.0 מ״גסידן 0.2 מ״ג 48.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.2 מ״ג 48.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות7
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 7.3 קק״ל 1454.9 קק״לפחמימות 0.0 גרם 4.5 גרםשומן 0.8 גרם 162.4 גרםנתרן 7.9 מ״ג 1574.7 מ״גחלבון 0.0 גרם 2.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.5 גרם 102.0 גרםכולסטרול 2.2 מ״ג 430.0 מ״גסידן 0.2 מ״ג 48.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.2 מ״ג 48.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 7 | כמות מנות 200 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- לתוך שקית זיפלוק בינונית מכניסים את החמאה, השום, עשבי התיבול והמלח.
- בתוך קערה או סיר ממלאים את המים הפושרים.
- הערה חשובה: המטרה היא לא להמיס את החמאה, אלא רק לרכך אותה. לכן חשוב מאוד להשתמש במים פושרים ולא רותחים (ניתן להכניס את היד בקלות לתוך המים).
- סוגרים את השקית היטב ומכניסים לתוך המים ל-15 דקות.
- לחלופין ניתן גם להשאיר את השקית כמה שעות בטמפרטורת החדר עד לריכוך החמאה.
- לאחר שהחמאה התרככה, מוציאים את השקית מהמים ובאמצעות מעיכה עם הידיים מערבבים בתוך השקית את כל המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה (אם יש אוויר בשקית ניתן לפתוח פתח קטן בסגירה בזמן הערבוב).
- מסדרים את החמאה בגוש אחיד ומכניסים לקירור.
אופן הכנה
- לתוך שקית זיפלוק בינונית מכניסים את החמאה, השום, עשבי התיבול והמלח.
- בתוך קערה או סיר ממלאים את המים הפושרים.
- הערה חשובה: המטרה היא לא להמיס את החמאה, אלא רק לרכך אותה. לכן חשוב מאוד להשתמש במים פושרים ולא רותחים (ניתן להכניס את היד בקלות לתוך המים).
- סוגרים את השקית היטב ומכניסים לתוך המים ל-15 דקות.
- לחלופין ניתן גם להשאיר את השקית כמה שעות בטמפרטורת החדר עד לריכוך החמאה.
- לאחר שהחמאה התרככה, מוציאים את השקית מהמים ובאמצעות מעיכה עם הידיים מערבבים בתוך השקית את כל המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה (אם יש אוויר בשקית ניתן לפתוח פתח קטן בסגירה בזמן הערבוב).
- מסדרים את החמאה בגוש אחיד ומכניסים לקירור.
הערות
- *ניתן להשתמש בשום כתוש ועשבי תיבול שהקפאנו בשקית "זיפלוק".
הערות
- *ניתן להשתמש בשום כתוש ועשבי תיבול שהקפאנו בשקית "זיפלוק".
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן