סוכריות פרגית על שיפוד – הביס הבא שלכם
זו סוכריה? זו קציצה? זה שיפוד? הכל נכון! שיפודי סוכריות פרגית ברוטב אסייתי וטעים, שיגרמו לכם להבעיר את המנגל בהתלהבות ולאכול בכיף
זו סוכריה? זו קציצה? זה שיפוד? הכל נכון! שיפודי סוכריות פרגית ברוטב אסייתי וטעים, שיגרמו לכם להבעיר את המנגל בהתלהבות ולאכול בכיף
- שירן מתתיהו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 94.7 קק״ל 1136.5 קק״לפחמימות 5.4 גרם 65.2 גרםסוכר 0.1 גרם 1.7 גרםשומן 2.7 גרם 32.7 גרםנתרן 791.6 מ״ג 9499.0 מ״גחלבון 11.4 גרם 136.9 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.5 גרםשומן רווי 0.1 גרם 1.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.2 מ״ג 62.5 מ״גברזל 0.5 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 51.2 מ״ג 614.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות95
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 94.7 קק״ל 1136.5 קק״לפחמימות 5.4 גרם 65.2 גרםסוכר 0.1 גרם 1.7 גרםשומן 2.7 גרם 32.7 גרםנתרן 791.6 מ״ג 9499.0 מ״גחלבון 11.4 גרם 136.9 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.5 גרםשומן רווי 0.1 גרם 1.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 5.2 מ״ג 62.5 מ״גברזל 0.5 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 51.2 מ״ג 614.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 95 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
קציצות
-
1/2 ק"ג סטייק פרגית
-
1 חופן כוסברהעלים
-
1 כף גדושה מיונזהלמנ'ס
-
2 שיני שום
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כוס פירורי לחם
-
1/2 כפית תבלין גריל
רוטב
-
3 כפות רוטב סויה
-
1/2 כוס רוטב טריאקי
-
1 כף שומשוםלקישוט
אופן הכנה
- מכינים את הקציצות: שמים את כל מצרכי הקציצות במעבד מזון וטוחנים היטב.
- יוצרים קציצות קטנטנות שאפשר להכניס בביס אחד לפה. מרטיבים מעט את הידיים בין קציצה לקציצה שיצאו מדויקות ולא ידבקו לידיים. נועצים 4 קציצות על כל שיפוד.
- מכינים את הרוטב: מערבבים יחד את כל כל המרכיבים לרוטב אחיד.
- צולים את הקציצות: אם מכינים על הפלנצ׳ה - צולים צלייה ראשונית על אש גבוהה לקבלת פסים ואז מוסיפים את הרוטב מעל וממשיכים לצלות 3 דקות נוספות. הרוטב עוטף מושלם את הקציצה!
- אם מכינים על המנגל - מברישים את הרוטב על הקציצות ואז מניחים על המנגל לכמה דקות עד שהן מוכנות.
- מגישים עם שומשום מעל.
אופן הכנה
- מכינים את הקציצות: שמים את כל מצרכי הקציצות במעבד מזון וטוחנים היטב.
- יוצרים קציצות קטנטנות שאפשר להכניס בביס אחד לפה. מרטיבים מעט את הידיים בין קציצה לקציצה שיצאו מדויקות ולא ידבקו לידיים. נועצים 4 קציצות על כל שיפוד.
- מכינים את הרוטב: מערבבים יחד את כל כל המרכיבים לרוטב אחיד.
- צולים את הקציצות: אם מכינים על הפלנצ׳ה - צולים צלייה ראשונית על אש גבוהה לקבלת פסים ואז מוסיפים את הרוטב מעל וממשיכים לצלות 3 דקות נוספות. הרוטב עוטף מושלם את הקציצה!
- אם מכינים על המנגל - מברישים את הרוטב על הקציצות ואז מניחים על המנגל לכמה דקות עד שהן מוכנות.
- מגישים עם שומשום מעל.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן