צ׳יפס חצילים ברוטב סויה וצ׳ילי

צ'יפס חצילים עם הרוטב הכי טעים שאתם יכולים להכין - רוטב סויה וצ'ילי מתוק שעוטף כל קוביית חציל מטוגנת, נשנוש כיפי או תוספת נפלאה
צ'יפס חצילים עם הרוטב הכי טעים שאתם יכולים להכין - רוטב סויה וצ'ילי מתוק שעוטף כל קוביית חציל מטוגנת, נשנוש כיפי או תוספת נפלאה
  • אפרת ליכטנשטט
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 3]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    1137
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1136.7 קק״ל 6819.9 קק״ל
    פחמימות 49.6 גרם 297.7 גרם
    סוכר 6.5 גרם 39.2 גרם
    שומן 106.9 גרם 641.5 גרם
    נתרן 1262.1 מ״ג 7572.3 מ״ג
    חלבון 6.4 גרם 38.7 גרם
    סיבים תזונתיים 8.1 גרם 48.7 גרם
    שומן רווי 7.6 גרם 45.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 51.5 מ״ג 309.3 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 13.1 מ״ג
    אשלגן 671.0 מ״ג 4025.9 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    1137
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1136.7 קק״ל 6819.9 קק״ל
    פחמימות 49.6 גרם 297.7 גרם
    סוכר 6.5 גרם 39.2 גרם
    שומן 106.9 גרם 641.5 גרם
    נתרן 1262.1 מ״ג 7572.3 מ״ג
    חלבון 6.4 גרם 38.7 גרם
    סיבים תזונתיים 8.1 גרם 48.7 גרם
    שומן רווי 7.6 גרם 45.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 51.5 מ״ג 309.3 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 13.1 מ״ג
    אשלגן 671.0 מ״ג 4025.9 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים חמים
אפרת ליכטנשטט
X

1 דירג [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

חצילים

ציפוי

טיגון

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מניחים את קוביות החצילים במסננת ומפזרים עליהן מלח. מערבבים ונותנים להם להגיר נוזלים כחצי שעה.
  2. מכינים את הציפוי: מערבבים את כל חומרי הציפוי בקערה.
  3. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל חומרי הרוטב בקלחת קטנה ומבשלים כעשר דקות להסמכה קלה.
  4. מחממים שמן בסיר קטן לטמפרטורה של 160 מעלות.
  5. מייבשים היטב את קוביות החציל במגבות נייר.
  6. שמים את קוביות החציל בקערת הקמחים ודואגים שיהיו עטופות היטב מכל הצדדים.
  7. מטגנים את החצילים בשמן עמוק (בנגלות, כדי לא להוריד את טמפ׳ השמן), עד שהם זהובים ומעט שחומים.
  8. אם מכינים באייר פראייר, מכינים על טמפרטורה של 180 מעלות ל-10-15 דקות.
  9. ממש לפני ההגשה מוזגים את הרוטב על הצ׳יפס, מוסיפים שומשום ובצל ירוק ואוכלים מיד.
  10. חשוב להוסיף את הרוטב רק לפני שאוכלים כדי שהצ׳יפס לא יהיה רטוב.
צ׳יפס חצילים ברוטב סויה וצ׳ילי
צ׳יפס חצילים ברוטב סויה וצ׳ילי. צילום: אפרת ליכטנשטט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות