סנו רקע

מדליוני נאגטס עוף ותירס קריספיים

מתכון קליל של נאגטס עוף ותירס ביתיים עם טריק מיוחד ליצירת נאגטס עוף עגולים ומושלמים שילדים ישמחו לטרוף בהנאה
מתכון קליל של נאגטס עוף ותירס ביתיים עם טריק מיוחד ליצירת נאגטס עוף עגולים ומושלמים שילדים ישמחו לטרוף בהנאה
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    77
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 76.5 קק״ל 1990.1 קק״ל
    פחמימות 2.9 גרם 74.7 גרם
    שומן 3.8 גרם 98.9 גרם
    נתרן 197.1 מ״ג 5124.2 מ״ג
    חלבון 7.7 גרם 201.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 14.5 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 27.3 גרם
    כולסטרול 52.6 מ״ג 1366.4 מ״ג
    סידן 5.0 מ״ג 130.1 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 9.6 מ״ג
    אשלגן 206.6 מ״ג 5371.2 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 15.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    77
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 76.5 קק״ל 1990.1 קק״ל
    פחמימות 2.9 גרם 74.7 גרם
    שומן 3.8 גרם 98.9 גרם
    נתרן 197.1 מ״ג 5124.2 מ״ג
    חלבון 7.7 גרם 201.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 14.5 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 27.3 גרם
    כולסטרול 52.6 מ״ג 1366.4 מ״ג
    סידן 5.0 מ״ג 130.1 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 9.6 מ״ג
    אשלגן 206.6 מ״ג 5371.2 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 15.9 מ״ג
    סגור

מי לא אוהב שניצל תירס?

מי לא אוהב נאגטס?

אז למה שלא נחבר בניהם?!

קבלו מתכון מהיר עם פטנט ייחודי בזכות הניילון נצמד הרחב במיוחד של סנו סושי.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
קובי אדרי
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תערובת נאגטס

ציפוי


אופן הכנה

  1. בקערה שמים את העוף הטחון, המלח, הפלפל והתירס ומערבבים עד לאיחוד.
  2. על השיש פותחים יריעה של ניילון נצמד.
  3. שמים חצי כמות מהתערובת, מגלגלים ורולדה ארוכה ומהדקים היטב.
  4. חוזרים על הפעולה עם שאר התערובת לרולדה נוספת. מכניסים למקפיא למשך שעתיים.
  5. מוציאים מהמקפיא, ופורסים בעזרת סכין חדה למדליונים מעט עבים.
  6. בקערה טורפים את הביצים, החרדל, הדבש, המלח והפלפל.
  7. טובלים כל מדליון בביצה ומיד מעבירים לפירורי הלחם (בזהירות).
  8. מטגנים במחבת עם שמן עמוק עד להזהבה ומגישים באהבה.
מדליוני נאגטס עוף ותירס קריספיים
מדליוני נאגטס עוף ותירס קריספיים. צילום: קובי אדרי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות