-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 76.5 קק״ל 1990.1 קק״לפחמימות 2.9 גרם 74.7 גרםשומן 3.8 גרם 98.9 גרםנתרן 197.1 מ״ג 5124.2 מ״גחלבון 7.7 גרם 201.4 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 14.5 גרםשומן רווי 1.0 גרם 27.3 גרםכולסטרול 52.6 מ״ג 1366.4 מ״גסידן 5.0 מ״ג 130.1 מ״גברזל 0.4 מ״ג 9.6 מ״גאשלגן 206.6 מ״ג 5371.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 15.9 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-50 דק׳
-
קלוריות77
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 76.5 קק״ל 1990.1 קק״לפחמימות 2.9 גרם 74.7 גרםשומן 3.8 גרם 98.9 גרםנתרן 197.1 מ״ג 5124.2 מ״גחלבון 7.7 גרם 201.4 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 14.5 גרםשומן רווי 1.0 גרם 27.3 גרםכולסטרול 52.6 מ״ג 1366.4 מ״גסידן 5.0 מ״ג 130.1 מ״גברזל 0.4 מ״ג 9.6 מ״גאשלגן 206.6 מ״ג 5371.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 15.9 מ״גסגור
מי לא אוהב שניצל תירס?
מי לא אוהב נאגטס?
אז למה שלא נחבר בניהם?!
קבלו מתכון מהיר עם פטנט ייחודי בזכות הניילון נצמד הרחב במיוחד של סנו סושי.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-50 דק׳ | קלוריות 77 | כמות מנות 26 |
---|
מצרכים
מצרכים
תערובת נאגטס
-
1 ק"ג עוף טחוןחזה עוף טחון
-
1 קופסת שימורים גרגירי תירסקטנה, מסוננת מנוזלים
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
ציפוי
-
2 ביצים M
-
1/2 כפית ממרח חרדל
-
1/2 כפית דבשניתן להמיר את החרדל והדבש לכפית חרדל בדבש
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 שקית פירורי לחם מוזהבים
טיגון
אופן הכנה
- בקערה שמים את העוף הטחון, המלח, הפלפל והתירס ומערבבים עד לאיחוד.
- על השיש פותחים יריעה של ניילון נצמד.
- שמים חצי כמות מהתערובת, מגלגלים ורולדה ארוכה ומהדקים היטב.
- חוזרים על הפעולה עם שאר התערובת לרולדה נוספת. מכניסים למקפיא למשך שעתיים.
- מוציאים מהמקפיא, ופורסים בעזרת סכין חדה למדליונים מעט עבים.
- בקערה טורפים את הביצים, החרדל, הדבש, המלח והפלפל.
- טובלים כל מדליון בביצה ומיד מעבירים לפירורי הלחם (בזהירות).
- מטגנים במחבת עם שמן עמוק עד להזהבה ומגישים באהבה.
אופן הכנה
- בקערה שמים את העוף הטחון, המלח, הפלפל והתירס ומערבבים עד לאיחוד.
- על השיש פותחים יריעה של ניילון נצמד.
- שמים חצי כמות מהתערובת, מגלגלים ורולדה ארוכה ומהדקים היטב.
- חוזרים על הפעולה עם שאר התערובת לרולדה נוספת. מכניסים למקפיא למשך שעתיים.
- מוציאים מהמקפיא, ופורסים בעזרת סכין חדה למדליונים מעט עבים.
- בקערה טורפים את הביצים, החרדל, הדבש, המלח והפלפל.
- טובלים כל מדליון בביצה ומיד מעבירים לפירורי הלחם (בזהירות).
- מטגנים במחבת עם שמן עמוק עד להזהבה ומגישים באהבה.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן