רקע הנמל מעודכן

בורקס טורקי במילוי גבינות ומנגולד

בורקס טורקי ביתי אורגינל במילוי גבינות ומנגולד. המאפה המושלם לכל סעודה חלבית, שבת בבוקר או בראנץ' עם אנשים שאוהבים
בורקס טורקי ביתי אורגינל במילוי גבינות ומנגולד. המאפה המושלם לכל סעודה חלבית, שבת בבוקר או בראנץ' עם אנשים שאוהבים
  • מעין והדס לפידות
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    2654
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2653.9 קק״ל 2653.9 קק״ל
    פחמימות 130.5 גרם 130.5 גרם
    שומן 172.5 גרם 172.5 גרם
    נתרן 7912.4 מ״ג 7912.4 מ״ג
    חלבון 127.9 גרם 127.9 גרם
    סיבים תזונתיים 12.6 גרם 12.6 גרם
    שומן רווי 62.1 גרם 62.1 גרם
    כולסטרול 347.0 מ״ג 347.0 מ״ג
    סידן 1631.1 מ״ג 1631.1 מ״ג
    ברזל 13.5 מ״ג 13.5 מ״ג
    אשלגן 2359.5 מ״ג 2359.5 מ״ג
    אבץ 943.5 מ״ג 943.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    2654
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2653.9 קק״ל 2653.9 קק״ל
    פחמימות 130.5 גרם 130.5 גרם
    שומן 172.5 גרם 172.5 גרם
    נתרן 7912.4 מ״ג 7912.4 מ״ג
    חלבון 127.9 גרם 127.9 גרם
    סיבים תזונתיים 12.6 גרם 12.6 גרם
    שומן רווי 62.1 גרם 62.1 גרם
    כולסטרול 347.0 מ״ג 347.0 מ״ג
    סידן 1631.1 מ״ג 1631.1 מ״ג
    ברזל 13.5 מ״ג 13.5 מ״ג
    אשלגן 2359.5 מ״ג 2359.5 מ״ג
    אבץ 943.5 מ״ג 943.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
מעין והדס לפידות
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בורקס טורקי

ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל200 מעלות.
  2. בקערה שמים את כל הגבינות עם המלח ומערבבים.
  3. שוטפים את עלי המנגולד ומורידים את החלק התחתון הקשה של הגבעול. קוצצים את העלים גס. מחממים מחבת וחולטים את עלה המנגולד 2-3 דקות עד שמתרכך. מוסיפים לגבינות ומערבבים היטב.
  4. מניחים דף פילו על משטח עבודה ומשמנים בעזרת מברשת, מעליו שמים עוד דף ומשמנים שוב (לא זורקים את שמן הזית שנשאר!). מניחים בקצה הארוך מהמלית ומגלגלים לנחש ארוך.
  5. חוזרים על הפעולה עם יתרת הדפים, סה״כ 4 נחשים.
  6. מרפדים תבנית עגולה בנייר אפייה עגול בקוטר 26 ומניחים כשבלולים אחד בהמשך לשני.
  7. שוברים ביצה לשאריות שמן הזית ומברישים היטב את שבלולי הפילו.
  8. מפזרים שומשום בקלות ובנדיבות ואופים כ-20 דקות או עד שהבורקס הטורקי מקבל גוון שזוף ופריך.
בורקס טורקי במילוי גבינות ומנגולד
בורקס טורקי במילוי גבינות ומנגולד. צילום: הדס לפידות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות