ממתק שוקולד בשלושה צבעים
ממתק שוקולד בשלושה צבעים זה ממתק מקסים, טעים, ללא גלוטן וממש פשוט להכנה, עם שני שוקולדים ופיסטוקים. מתאים גם בתור קינוח פסח מפנק
ממתק שוקולד בשלושה צבעים זה ממתק מקסים, טעים, ללא גלוטן וממש פשוט להכנה, עם שני שוקולדים ופיסטוקים. מתאים גם בתור קינוח פסח מפנק
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4095.8 קק״ל 4095.8 קק״לפחמימות 483.2 גרם 483.2 גרםשומן 218.2 גרם 218.2 גרםנתרן 717.5 מ״ג 717.5 מ״גחלבון 70.6 גרם 70.6 גרםסיבים תזונתיים 22.7 גרם 22.7 גרםשומן רווי 120.7 גרם 120.7 גרםכולסטרול 288.5 מ״ג 288.5 מ״גסידן 1742.2 מ״ג 1742.2 מ״גברזל 17.6 מ״ג 17.6 מ״גאשלגן 3949.4 מ״ג 3949.4 מ״גאבץ 12.8 מ״ג 12.8 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 20 דק׳כולל 4 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות4096
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4095.8 קק״ל 4095.8 קק״לפחמימות 483.2 גרם 483.2 גרםשומן 218.2 גרם 218.2 גרםנתרן 717.5 מ״ג 717.5 מ״גחלבון 70.6 גרם 70.6 גרםסיבים תזונתיים 22.7 גרם 22.7 גרםשומן רווי 120.7 גרם 120.7 גרםכולסטרול 288.5 מ״ג 288.5 מ״גסידן 1742.2 מ״ג 1742.2 מ״גברזל 17.6 מ״ג 17.6 מ״גאשלגן 3949.4 מ״ג 3949.4 מ״גאבץ 12.8 מ״ג 12.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 4096 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם שוקולד לבן
-
200 גרם שוקולד מריר
-
50 גרם חמאה
-
1קופסת שימורים או 400 גרם חלב מרוכז
-
1/2 כוס פיסטוקים קלופים קלויים
אופן הכנה
- שמים את השוקולד הלבן בקערה ומוסיפים מחצית מכמות החמאה וחצי פחית חלב מרוכז.
- שמים את השוקולד המריר בקערה נפרדת ומוסיפים את המחצית הנותרת של החמאה והחלב המרוכז. מחממים במיקרוגל כל קערה בנפרד, למשך דקה בערך, עד להמסה. מערבבים היטב .אפשר גם לחמם בנפרד כל תערובת בסיר על אש נמוכה.
- מעבירים את תערובת השוקולד המריר לתבנית ומורחים אותה כך שתכסה את כל תחתית התבנית. מפזרים מעל פיסטוקים ומשטחים מעל את תערובת השוקולד הלבן.
- מעבירים למקפיא ל-4 שעות, עד שהממתק מתקשה.
- מוציאים מהתבנית (נעזרים בנייר האפייה), מניחים על קרש חיתוך ופורסים לריבועים קטנים (מחממים מעט את הסכין במים רותחים ומנגבים, לפי הצורך). שומרים במקפיא ומגישים קפוא.
אופן הכנה
- שמים את השוקולד הלבן בקערה ומוסיפים מחצית מכמות החמאה וחצי פחית חלב מרוכז.
- שמים את השוקולד המריר בקערה נפרדת ומוסיפים את המחצית הנותרת של החמאה והחלב המרוכז. מחממים במיקרוגל כל קערה בנפרד, למשך דקה בערך, עד להמסה. מערבבים היטב .אפשר גם לחמם בנפרד כל תערובת בסיר על אש נמוכה.
- מעבירים את תערובת השוקולד המריר לתבנית ומורחים אותה כך שתכסה את כל תחתית התבנית. מפזרים מעל פיסטוקים ומשטחים מעל את תערובת השוקולד הלבן.
- מעבירים למקפיא ל-4 שעות, עד שהממתק מתקשה.
- מוציאים מהתבנית (נעזרים בנייר האפייה), מניחים על קרש חיתוך ופורסים לריבועים קטנים (מחממים מעט את הסכין במים רותחים ומנגבים, לפי הצורך). שומרים במקפיא ומגישים קפוא.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
נראה מעולה! תודה! האם ניתן להמיר את השוקולד מריר בשוקולד חלב? תודה! 🙂
אפשר