תחזית מזג האוויר ע”פ קרין גורן – עוגיות וניל מושלגות נמסות בפה
בא לכם על עוגיות וניל מושלגות נמסות בפה? קבלו מתכון קל של עוגיות חמאה ענוגות בטעם וניל, בציפוי אבקת סוכר, שאין שום בעיה להכין לבד בבית
בא לכם על עוגיות וניל מושלגות נמסות בפה? קבלו מתכון קל של עוגיות חמאה ענוגות בטעם וניל, בציפוי אבקת סוכר, שאין שום בעיה להכין לבד בבית
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 54.6 קק״ל 2455.2 קק״לפחמימות 7.5 גרם 338.1 גרםשומן 3.7 גרם 168.3 גרםנתרן 1.2 מ״ג 53.0 מ״גחלבון 0.5 גרם 24.1 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 5.8 גרםשומן רווי 2.2 גרם 98.3 גרםכולסטרול 11.0 מ״ג 493.5 מ״גסידן 2.3 מ״ג 101.6 מ״גברזל 0.1 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 6.7 מ״ג 301.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.5 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות55
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 54.6 קק״ל 2455.2 קק״לפחמימות 7.5 גרם 338.1 גרםשומן 3.7 גרם 168.3 גרםנתרן 1.2 מ״ג 53.0 מ״גחלבון 0.5 גרם 24.1 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 5.8 גרםשומן רווי 2.2 גרם 98.3 גרםכולסטרול 11.0 מ״ג 493.5 מ״גסידן 2.3 מ״ג 101.6 מ״גברזל 0.1 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 6.7 מ״ג 301.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 55 | כמות מנות 45 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
200 גרם חמאה רכה
-
1 1/2כוסות או 210 גרם קמח לבן
-
2 כפות אבקת סוכר
-
2 כפות קורנפלור
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
ציפוי
אופן הכנה
- מכינים את העוגיות: מחממים תנור ל-160מעלות.
- במעבד מזון מעבדים חמאה, קמח, 2 כפות אבקת סוכר, קורנפלור ואינסטנט פודינג וניל לבצק רך ואחיד.
- מגלגלים כדורים בגודל עגבניית שרי מהבצק ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים כ-20 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב (הן אמורות להישאר בהירות). מצננים מעט.
- מצפים: מנפים אבקת סוכר לשקית ניילון עבה. מכניסים את העוגיות (בכמה ‘נגלות’) לשקית עם אבקת הסוכר ומנערים בעדינות, לציפוי. מגישים.
- שומרים בצנצנת עוגיות יפה.
אופן הכנה
- מכינים את העוגיות: מחממים תנור ל-160מעלות.
- במעבד מזון מעבדים חמאה, קמח, 2 כפות אבקת סוכר, קורנפלור ואינסטנט פודינג וניל לבצק רך ואחיד.
- מגלגלים כדורים בגודל עגבניית שרי מהבצק ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים כ-20 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב (הן אמורות להישאר בהירות). מצננים מעט.
- מצפים: מנפים אבקת סוכר לשקית ניילון עבה. מכניסים את העוגיות (בכמה ‘נגלות’) לשקית עם אבקת הסוכר ומנערים בעדינות, לציפוי. מגישים.
- שומרים בצנצנת עוגיות יפה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות