פריחת הדובדבן זה כאן – עוגת דובדבנים מהירה

עוגת דובדבנים מהירה זו לעוגה בחושה רכה, נימוחה ופשוטה להכנה, שאפשר להכין גם עם פרוסות שזיפים או אפרסקים, וגם עם פירות יער טריים
עוגת דובדבנים מהירה זו לעוגה בחושה רכה, נימוחה ופשוטה להכנה, שאפשר להכין גם עם פרוסות שזיפים או אפרסקים, וגם עם פירות יער טריים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    4997
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4996.9 קק״ל 4996.9 קק״ל
    פחמימות 575.1 גרם 575.1 גרם
    שומן 268.9 גרם 268.9 גרם
    נתרן 1172.5 מ״ג 1172.5 מ״ג
    חלבון 82.2 גרם 82.2 גרם
    סיבים תזונתיים 9.6 גרם 9.6 גרם
    שומן רווי 41.5 גרם 41.5 גרם
    כולסטרול 1267.0 מ״ג 1267.0 מ״ג
    סידן 603.2 מ״ג 603.2 מ״ג
    ברזל 8.2 מ״ג 8.2 מ״ג
    אשלגן 5280.4 מ״ג 5280.4 מ״ג
    אבץ 11.3 מ״ג 11.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    4997
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4996.9 קק״ל 4996.9 קק״ל
    פחמימות 575.1 גרם 575.1 גרם
    שומן 268.9 גרם 268.9 גרם
    נתרן 1172.5 מ״ג 1172.5 מ״ג
    חלבון 82.2 גרם 82.2 גרם
    סיבים תזונתיים 9.6 גרם 9.6 גרם
    שומן רווי 41.5 גרם 41.5 גרם
    כולסטרול 1267.0 מ״ג 1267.0 מ״ג
    סידן 603.2 מ״ג 603.2 מ״ג
    ברזל 8.2 מ״ג 8.2 מ״ג
    אשלגן 5280.4 מ״ג 5280.4 מ״ג
    אבץ 11.3 מ״ג 11.3 מ״ג
    סגור

מתכונצ’יק מהיר במיוחד לעוגה בחושה, שאפשר להכין גם עם פרוסות שזיפים או אפרסקים, או עם פירות יער טריים- אבל גם עם דובדבנים מצנצנת העוגה יוצאת נהדר.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות בחושות קלות וטעימות
קרין גורן
X

3 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160מעלות.
  2. בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, שמן, סוכר, קליפת לימון מגוררת, חלב ושמנת חמוצה לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. משטחים את התערובת בתבנית משומנת. מפזרים מעל את הדובדבנים ואופים 60-50 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים לחים).
  5. מצננים מעט ומגישים. שומרים מכוסה בטמפרטורת החדר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פריחת הדובדבן זה כאן – עוגת דובדבנים מהירה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    ליאורה זילברשטיין

    אפיה בטורבו או עליון תחתון ??? תודה מראש

      Avatar
      מערכת Foody

      הי ליאורה. חום עליון תחתון

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות