עוגת שוקולד ענקית שילדים מאוד אוהבים
יש מסיבה בגן או בכיתה של הילדים ואתם התנדבתם להכין עוגה? איילת הירשמן מארגנת לכם עוגת שוקולד ענקית שמספיקה בקלות ל-40 ילדים חובבי מתוקים
יש מסיבה בגן או בכיתה של הילדים ואתם התנדבתם להכין עוגה? איילת הירשמן מארגנת לכם עוגת שוקולד ענקית שמספיקה בקלות ל-40 ילדים חובבי מתוקים
- איילת הירשמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 9416.5 קק״ל 9416.5 קק״לפחמימות 1495.4 גרם 1495.4 גרםשומן 447.2 גרם 447.2 גרםנתרן 10941.6 מ״ג 10941.6 מ״גחלבון 168.9 גרם 168.9 גרםסיבים תזונתיים 22.7 גרם 22.7 גרםשומן רווי 251.7 גרם 251.7 גרםכולסטרול 2928.8 מ״ג 2928.8 מ״גסידן 537.8 מ״ג 537.8 מ״גברזל 24.4 מ״ג 24.4 מ״גאשלגן 2498.3 מ״ג 2498.3 מ״גאבץ 15.2 מ״ג 15.2 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות9417
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 9416.5 קק״ל 9416.5 קק״לפחמימות 1495.4 גרם 1495.4 גרםשומן 447.2 גרם 447.2 גרםנתרן 10941.6 מ״ג 10941.6 מ״גחלבון 168.9 גרם 168.9 גרםסיבים תזונתיים 22.7 גרם 22.7 גרםשומן רווי 251.7 גרם 251.7 גרםכולסטרול 2928.8 מ״ג 2928.8 מ״גסידן 537.8 מ״ג 537.8 מ״גברזל 24.4 מ״ג 24.4 מ״גאשלגן 2498.3 מ״ג 2498.3 מ״גאבץ 15.2 מ״ג 15.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 9417 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
הגשה
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית או מרפדים בנייר אפייה ומשמנים אותו.
- שמים את החמאה ואת הסוכר בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומקציפים 2 דקות לקבלת קרם.
- מוסיפים את הביצים, זו אחר זו, ומקציפים קצת אחרי כל הוספה. ממשיכים להקציף עד שמתקבל קרם תפוח.
- מוסיפים את הקמח, אבקת הקקאו והשמנת החמוצה ומערבבים ידנית בכף, רק עד שמתקבלת עיסה אחידה. מעבירים את הבלילה לתבנית ומשטחים.
- אופים 30-40 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם מעט פירורים. מוציאים ומצננים קצת. מחלצים מהתבנית.
- חותכים למרובעים ומגישים. אפשר לזרות אבקת סוכר מלמעלה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית או מרפדים בנייר אפייה ומשמנים אותו.
- שמים את החמאה ואת הסוכר בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומקציפים 2 דקות לקבלת קרם.
- מוסיפים את הביצים, זו אחר זו, ומקציפים קצת אחרי כל הוספה. ממשיכים להקציף עד שמתקבל קרם תפוח.
- מוסיפים את הקמח, אבקת הקקאו והשמנת החמוצה ומערבבים ידנית בכף, רק עד שמתקבלת עיסה אחידה. מעבירים את הבלילה לתבנית ומשטחים.
- אופים 30-40 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם מעט פירורים. מוציאים ומצננים קצת. מחלצים מהתבנית.
- חותכים למרובעים ומגישים. אפשר לזרות אבקת סוכר מלמעלה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן