פאי שוקוקוקוס בכלום עבודה
פאי שוקוקוקוס בכלום עבודה זה פאי מתוק וטעים על בסיס קלתית קוקוס נטולת גלוטן ומלית שוקולד עשירה. קינוח כשר לפסח שמתאים לאירוח בחג
פאי שוקוקוקוס בכלום עבודה זה פאי מתוק וטעים על בסיס קלתית קוקוס נטולת גלוטן ומלית שוקולד עשירה. קינוח כשר לפסח שמתאים לאירוח בחג
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 3385.3 קק״ל 3385.3 קק״לפחמימות 339.8 גרם 339.8 גרםשומן 205.9 גרם 205.9 גרםנתרן 221.6 מ״ג 221.6 מ״גחלבון 37.6 גרם 37.6 גרםסיבים תזונתיים 31.8 גרם 31.8 גרםשומן רווי 121.9 גרם 121.9 גרםכולסטרול 630.9 מ״ג 630.9 מ״גסידן 799.0 מ״ג 799.0 מ״גברזל 17.0 מ״ג 17.0 מ״גאשלגן 1915.1 מ״ג 1915.1 מ״גאבץ 7.2 מ״ג 7.2 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות3385
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 3385.3 קק״ל 3385.3 קק״לפחמימות 339.8 גרם 339.8 גרםשומן 205.9 גרם 205.9 גרםנתרן 221.6 מ״ג 221.6 מ״גחלבון 37.6 גרם 37.6 גרםסיבים תזונתיים 31.8 גרם 31.8 גרםשומן רווי 121.9 גרם 121.9 גרםכולסטרול 630.9 מ״ג 630.9 מ״גסידן 799.0 מ״ג 799.0 מ״גברזל 17.0 מ״ג 17.0 מ״גאשלגן 1915.1 מ״ג 1915.1 מ״גאבץ 7.2 מ״ג 7.2 מ״גסגור
עוגה מהירה במיוחד (לפסח, ולא רק) שמכינים מ-5 מרכיבים, בלי מיקסר ובלי מעבד מזון.
כדי להכין את הפאי בגרסת פרווה – מחליפים את השמנת המתוקה בכמות זהה של חלב קוקוס, ומשתמשים בממרח שוקולד פרווה.
ולגרסה מופחתת סוכר – מחליפים 1/2 כוס מהסוכר ב-1/2 כוס אבקת סוכרלוז לאפייה, ומשתמשים בממרח שוקולד ללא תוספת סוכר.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 3385 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס קוקוס
-
3 חלבונים L
-
3/4 כוס סוכר לבן
-
3 כוסות שבבי קוקוס
מלית שוקולד
-
1 כוס שמנת מתוקה 38%
-
1 כוס נוטלה
-
3 חלמונים L
אופן הכנה
- מכינים את בסיס הקוקוס: בקערה מערבבים (לא מקציפים) חלבונים עם סוכר. מוסיפים קוקוס ומערבבים היטב. משמנים את התבנית ומהדקים את התערובת בידיים לתחתית ולדפנות.
- מכינים את המלית: מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מרככים במיקרוגל את ממרח השוקולד (אם מחממים במיכל הזכוכית המקורי, נפטרים קודם משאריות נייר המתכת. מחממים כל פעם רק עד 10 שניות ברצף, כדי שהממרח לא ישרף).
- מוסיפים לממרח השוקולד שמנת מתוקה וחלמונים וטורפים לאיחוד.
- מוזגים את המלית מעל בסיס הקוקוס ואופים 25-20 דקות, להתייצבות (המלית תהיה מעט רוטטת וזה בסדר).
- מצננים ושומרים במקרר. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את בסיס הקוקוס: בקערה מערבבים (לא מקציפים) חלבונים עם סוכר. מוסיפים קוקוס ומערבבים היטב. משמנים את התבנית ומהדקים את התערובת בידיים לתחתית ולדפנות.
- מכינים את המלית: מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מרככים במיקרוגל את ממרח השוקולד (אם מחממים במיכל הזכוכית המקורי, נפטרים קודם משאריות נייר המתכת. מחממים כל פעם רק עד 10 שניות ברצף, כדי שהממרח לא ישרף).
- מוסיפים לממרח השוקולד שמנת מתוקה וחלמונים וטורפים לאיחוד.
- מוזגים את המלית מעל בסיס הקוקוס ואופים 25-20 דקות, להתייצבות (המלית תהיה מעט רוטטת וזה בסדר).
- מצננים ושומרים במקרר. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות