קרפ שוקולד במחבת פטנט

קרפ שוקולד במחבת פטנט זה בלינצ'ס דקים ושחומים, כמו קרפים צרפתיים מפורסמים, עם מלית שוקולד שמורחים ומקפלים תוך כדי הכנת הקרפים
קרפ שוקולד במחבת פטנט זה בלינצ'ס דקים ושחומים, כמו קרפים צרפתיים מפורסמים, עם מלית שוקולד שמורחים ומקפלים תוך כדי הכנת הקרפים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    108
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 108.0 קק״ל 1620.1 קק״ל
    פחמימות 15.1 גרם 226.6 גרם
    שומן 4.7 גרם 71.0 גרם
    נתרן 90.0 מ״ג 1349.9 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 58.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 35.2 גרם
    כולסטרול 49.7 מ״ג 746.2 מ״ג
    סידן 31.7 מ״ג 475.4 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 59.6 מ״ג 893.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    108
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 108.0 קק״ל 1620.1 קק״ל
    פחמימות 15.1 גרם 226.6 גרם
    שומן 4.7 גרם 71.0 גרם
    נתרן 90.0 מ״ג 1349.9 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 58.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 35.2 גרם
    כולסטרול 49.7 מ״ג 746.2 מ״ג
    סידן 31.7 מ״ג 475.4 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 59.6 מ״ג 893.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. שמים את כל החומרים במעבד מזון ומעבדים הכל יחד לתערובת אחידה ללא גושים. מסננים כדי להבטיח שאין גושי קמח בתערובת.
  2. מטגנים במחבת קרפים עד להזהבה צד אחד (או מוזגים מצקת מהבלילה למחבת משומנת ומטלטלים לפיזור הבלילה בשכבה דקה). הופכים ומטגנים רק 2-3 שניות בצד השני. הופכים בחזרה כך שהצד הבהיר שבקושי טוגן כלפי מעלה.
  3. מורחים בזריזות ממרח שוקולד על מחצית מהקרפ. מקפלים לחצי (את החצי הריק מעל החצי המרוח), ואת חצי העיגול שהתקבל מקפלים באופן הבא: שליש ימני מעל השליש האמצעי, ושליש שמאלי מעל הכל. עובדים בזריזות כשהקרפ עדיין על המחבת (בחורף כדאי לחמם מעט את הממרח במיקרוגל לריכוך קודם).
  4. מוציאים מהמחבת ומגישים חם. מרססים מדי פעם את המחבת בתרסיס שמן אם הקרפים מתחילים להידבק.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרפ שוקולד במחבת פטנט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות