חורף יפני: מרק ראמן בגרסה מהירה וזריזה

מרקי ראמן הם בדרך כלל עניין של שעות ארוכות אבל קבלו מכינה גרסה מהירה, שמכינים בקלות, והיא לא פחות טעימה מכל ראמן אחר. והכי כיף? אפשר לגוון בתוספות ובירקות
מרקי ראמן הם בדרך כלל עניין של שעות ארוכות אבל קבלו מכינה גרסה מהירה, שמכינים בקלות, והיא לא פחות טעימה מכל ראמן אחר. והכי כיף? אפשר לגוון בתוספות ובירקות
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
52 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    161
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 161.1 קק״ל 805.7 קק״ל
    פחמימות 10.4 גרם 52.2 גרם
    שומן 6.5 גרם 32.4 גרם
    נתרן 107.7 מ״ג 538.5 מ״ג
    חלבון 18.4 גרם 92.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 8.8 מ״ג 44.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 47.1 מ״ג 235.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    161
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 161.1 קק״ל 805.7 קק״ל
    פחמימות 10.4 גרם 52.2 גרם
    שומן 6.5 גרם 32.4 גרם
    נתרן 107.7 מ״ג 538.5 מ״ג
    חלבון 18.4 גרם 92.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 8.8 מ״ג 44.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 47.1 מ״ג 235.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
רותם ליברזון
X

52 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק

אטריות

להגשה


אופן הכנה

  1. מבשלים בסיר את כל חומרי המרק: הציר, המים, הסויה, הווסטצ’סטר, הג’ינג’ר והשום עם כל התבלינים ומביאים לרתיחה. מנמיכים לאש קטנה ומבשלים כחצי שעה עד שהטעמים מתמזגים. טועמים ומוסיפים מלח אם צריך. מסננים את הנוזל.
  2. בינתיים מכינים את האיטריות על פי ההוראות שעל גבי האריזה.
  3. חותכים את שאר המרכיבים לחתיכות בגודל ביס.
  4. מרכיבים את המרק: בכל קערה מניחים אחד ליד השני: חופן איטריות חופן נבטים, מעט גזר מעט אצות ווקאמה, חופן בצל ירוק, חופן כוסברה, כמה עלי תרד או בזיליקום, פרוסות של טופו, מעט צ’ילי וביצה חתוכה לשניים. יוצקים את המרק הרותח מעל הכל ומגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חורף יפני: מרק ראמן בגרסה מהירה וזריזה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    איילה ליבקוביץ

    אם אין לי ציר ירקות ולא ציר עוף איך אפשר להחליף אותם? אפשר לעשות רק מים?

      Avatar
      מערכת Foody

      לטעם עשיר יותר מומלץ להשתמש בציר ירקות או עוף

    Avatar
    עידן טרייבר

    חובה את תבלין חמשת התבלינים?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא, אפשר לתבל לפי טעמך האישי במלח, פלפל וכו’.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות