עוגיות שוקולד למכורים בלבד
לא יכולים לחיות בלי שוקולד? קבלו מתכון של עוגיות שוקולד למכורים בלבד - עשירות, פאדג'יות, טעימות בטירוף, עם המון שברי שוקולד, וגם פשוטות להכנה
לא יכולים לחיות בלי שוקולד? קבלו מתכון של עוגיות שוקולד למכורים בלבד - עשירות, פאדג'יות, טעימות בטירוף, עם המון שברי שוקולד, וגם פשוטות להכנה
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 185.3 קק״ל 4448.4 קק״לפחמימות 21.1 גרם 507.1 גרםשומן 10.3 גרם 247.3 גרםנתרן 32.1 מ״ג 770.4 מ״גחלבון 2.5 גרם 60.5 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 23.8 גרםשומן רווי 4.2 גרם 101.2 גרםכולסטרול 35.6 מ״ג 855.2 מ״גסידן 12.3 מ״ג 294.2 מ״גברזל 0.8 מ״ג 18.9 מ״גאשלגן 74.4 מ״ג 1784.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 9.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות185
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 185.3 קק״ל 4448.4 קק״לפחמימות 21.1 גרם 507.1 גרםשומן 10.3 גרם 247.3 גרםנתרן 32.1 מ״ג 770.4 מ״גחלבון 2.5 גרם 60.5 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 23.8 גרםשומן רווי 4.2 גרם 101.2 גרםכולסטרול 35.6 מ״ג 855.2 מ״גסידן 12.3 מ״ג 294.2 מ״גברזל 0.8 מ״ג 18.9 מ״גאשלגן 74.4 מ״ג 1784.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 9.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 185 | כמות מנות 24 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם שוקולד מריר
-
120 גרם חמאה מלוחה
-
2 ביצים L
-
3/4כוס או 150 גרם סוכר לבן
-
1 כפית תמצית וניל
-
1/3כוס או 50 גרם קמח לבן
-
1/4כוס או 40 גרם אבקת קקאו
-
1 כפית שטוחה אבקת אפייה
-
300 גרם שוקולד חלב עם פצפוצים ואגוזים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- במיקרוגל ממיסים יחד שוקולד מריר וחמאה מלוחה.
- במיקסר ידני (או במטרפה) מקציפים בקערה ביצים, סוכר ותמצית וניל במרץ שתיים-שלוש דקות להעלאת קצף וקבלת צבע לימוני.
- מוסיפים את תערובת השוקולד וטורפים לאיחוד.
- מנפים פנימה קמח, קקאו ואבקת אפייה ומקציפים חצי דקה.
- קוצצים את השוקולדים עם התוספות ומערבבים פנימה.
- יוצרים עוגיות בעזרת כף גלידה קפיצית קטנה על תבנית מרופדת נייר אפייה.
- אופים 15 דקות לעוגיות סדוקות ותפוחות, יציבות ויבשות למגע בשוליים אבל עדיין רכות במרכז (עם הקירור הן יתייצבו). מצננים לפני שמגישים (שלא יתפרקו).
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- במיקרוגל ממיסים יחד שוקולד מריר וחמאה מלוחה.
- במיקסר ידני (או במטרפה) מקציפים בקערה ביצים, סוכר ותמצית וניל במרץ שתיים-שלוש דקות להעלאת קצף וקבלת צבע לימוני.
- מוסיפים את תערובת השוקולד וטורפים לאיחוד.
- מנפים פנימה קמח, קקאו ואבקת אפייה ומקציפים חצי דקה.
- קוצצים את השוקולדים עם התוספות ומערבבים פנימה.
- יוצרים עוגיות בעזרת כף גלידה קפיצית קטנה על תבנית מרופדת נייר אפייה.
- אופים 15 דקות לעוגיות סדוקות ותפוחות, יציבות ויבשות למגע בשוליים אבל עדיין רכות במרכז (עם הקירור הן יתייצבו). מצננים לפני שמגישים (שלא יתפרקו).
הערות
- מומלץ להשתמש בשוקולד חלב עם תוספות, קצוץ גס, למשל שוקולד קרם נוגט, שוקולד פצפוצים ושוקולד לבן עם עוגיות – 100 גרם מכל סוג.
הערות
- מומלץ להשתמש בשוקולד חלב עם תוספות, קצוץ גס, למשל שוקולד קרם נוגט, שוקולד פצפוצים ושוקולד לבן עם עוגיות – 100 גרם מכל סוג.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (3)
מדהים ביותר
!!!O MY they R yummm
נפלא!!