אוכלים ת’ראש – כרובית שלמה אפויה בציפוי מייפל משגע
עד שתקמטו את נייר האפייה כדי להגיש עליו את הכרובית היא כבר תהיה מוכנה – מתכון לכרובית שלמה עטופה בשמן זית, מייפל ופלפל שחור ממש כמו במסעדה. אייל שני, מאחוריך
עד שתקמטו את נייר האפייה כדי להגיש עליו את הכרובית היא כבר תהיה מוכנה – מתכון לכרובית שלמה עטופה בשמן זית, מייפל ופלפל שחור ממש כמו במסעדה. אייל שני, מאחוריך
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 159.7 קק״ל 638.7 קק״לפחמימות 14.2 גרם 56.7 גרםשומן 8.5 גרם 33.8 גרםנתרן 2137.8 מ״ג 8551.4 מ״גחלבון 5.5 גרם 22.0 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.7 גרםשומן רווי 1.3 גרם 5.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 69.4 מ״ג 277.7 מ״גברזל 1.3 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 857.1 מ״ג 3428.5 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות160
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 159.7 קק״ל 638.7 קק״לפחמימות 14.2 גרם 56.7 גרםשומן 8.5 גרם 33.8 גרםנתרן 2137.8 מ״ג 8551.4 מ״גחלבון 5.5 גרם 22.0 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.7 גרםשומן רווי 1.3 גרם 5.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 69.4 מ״ג 277.7 מ״גברזל 1.3 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 857.1 מ״ג 3428.5 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 160 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
ציפוי
-
3 כפות שמן זית
-
2 כפות סירופ מייפל
-
1 כף מלח גס
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
2 גבעולי טימין טרי
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
אופן הכנה
- מניחים את סלסלת cook and crisp בתוך המכשיר ויוצקים פנימה את המים.
- שמים את הכרובית בתוך הסלסלה, סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
- מכוונים על עוצמה גבוהה למשך 3 דקות.
- מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה שמן זית, מייפל וצ’ילי גרוס.
- משחררים את לחץ האדים מהשסתום העליון ופותחים את המכסה
- מברישים בנדיבות בציפוי ומפזרים מלח גס, עלי טימין ופלפל שחור.
- סוגרים את המכסה, מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול ובוחרים בתכנית טיגון באויר חם.
- מכוונים את הטמפרטורה ל-190 מעלות במשך 12 דקות. בודקים אם הכרובית מוכנה בעזרת סכין (היא צריכה לחתוך את הכרובית בצורה חלקה) במידת הצורך מאפשרים לכרובית להטגן באוויר החם עוד 2 דקות.
אופן הכנה
- מניחים את סלסלת cook and crisp בתוך המכשיר ויוצקים פנימה את המים.
- שמים את הכרובית בתוך הסלסלה, סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
- מכוונים על עוצמה גבוהה למשך 3 דקות.
- מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה שמן זית, מייפל וצ’ילי גרוס.
- משחררים את לחץ האדים מהשסתום העליון ופותחים את המכסה
- מברישים בנדיבות בציפוי ומפזרים מלח גס, עלי טימין ופלפל שחור.
- סוגרים את המכסה, מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול ובוחרים בתכנית טיגון באויר חם.
- מכוונים את הטמפרטורה ל-190 מעלות במשך 12 דקות. בודקים אם הכרובית מוכנה בעזרת סכין (היא צריכה לחתוך את הכרובית בצורה חלקה) במידת הצורך מאפשרים לכרובית להטגן באוויר החם עוד 2 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן