על הדבש ועל המלח – פאי דבש מלוח של הקונדיטורית ליאור משיח

ליאור משיח מכינה מנת קינוח מיוחדת ולא שגרתית לראש השנה: פאי דבש מלוח. מלית רכה של דבש עם טוויסט מלוח על בסיס בצק פריך המתמוסס בפה
ליאור משיח מכינה מנת קינוח מיוחדת ולא שגרתית לראש השנה: פאי דבש מלוח. מלית רכה של דבש עם טוויסט מלוח על בסיס בצק פריך המתמוסס בפה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    2849
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2849.3 קק״ל 2849.3 קק״ל
    פחמימות 386.4 גרם 386.4 גרם
    שומן 135.9 גרם 135.9 גרם
    נתרן 2663.2 מ״ג 2663.2 מ״ג
    חלבון 30.9 גרם 30.9 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 5.1 גרם
    שומן רווי 50.1 גרם 50.1 גרם
    כולסטרול 501.6 מ״ג 501.6 מ״ג
    סידן 92.1 מ״ג 92.1 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 302.1 מ״ג 302.1 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    2849
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2849.3 קק״ל 2849.3 קק״ל
    פחמימות 386.4 גרם 386.4 גרם
    שומן 135.9 גרם 135.9 גרם
    נתרן 2663.2 מ״ג 2663.2 מ״ג
    חלבון 30.9 גרם 30.9 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 5.1 גרם
    שומן רווי 50.1 גרם 50.1 גרם
    כולסטרול 501.6 מ״ג 501.6 מ״ג
    סידן 92.1 מ״ג 92.1 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 302.1 מ״ג 302.1 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פאי וטארט (מתוקים)
מערכת Foody
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בצק

מלית


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: במיקסר מעבדים את החומרים היבשים עם המזולה עד שמתקבל מרקם פירורי. 
  2. מוסיפים לאט את המים עד שמתקבל בצק.
  3. מוציאים מהמיקסר, משטחים לעיגול שטוח, עוטפים בניילון ומקררים לשעתיים.
  4. לאחר הקירור, מרדדים ומשטחים על תבנית פאי.
  5. מקפיאים לפחות 10 דקות או עד האפייה עם המלית.
  6. מכינים את המלית: מחממים תנור ל-180 מעלות.
  7. בקערה מערבבים את כל החומרים.
  8. מוציאים את תחתית הפאי מהמקפיא, מוזגים פנימה את המלית ואופים 30-40 דקות עד שהפאי מזהיב ומתייצב.
  9. מוציאים את הפאי מהתנור ובוזקים מלח גס מלמעלה.
  10. מניחים לפאי להתקרר לפני ההגשה.

מתכון: ליאור משיח

מרדדים את הבצק ומסדרים בתבנית
מרדדים את הבצק ומסדרים בתבנית
טארט מושלם
טארט מושלם

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
על הדבש ועל המלח – פאי דבש מלוח של הקונדיטורית ליאור משיח

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    ענת אילוז

    אני מה זה שונאת מתכונים לא מדוייקים שגורמים לבזבוז הכסף שלי בקניית מצרכים וזריקתם לפח.

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    מערכת Foody

    היי, לצערנו לא קיבלנו מספיק פרטים על תהליך ההכנה ומה השתבש. נשמח מאוד לעזור, אנא שלחי מייל ל-info@foody.co.il

קטגוריות

אביזרים

טכניקות