בוש קאבר דסקטופ

פנקוטה שוקולד לבן עם רוטב תותים

קינוח אישי חגיגי, קרמי ומתוק שהוא סיומת מושלמת לכל ארוחה: פנקוטה שוקולד לבן שממש לא קשה להכין, עם רוטב תותים מעט חמצמץ שמשתלבים נפלא יחד
קינוח אישי חגיגי, קרמי ומתוק שהוא סיומת מושלמת לכל ארוחה: פנקוטה שוקולד לבן שממש לא קשה להכין, עם רוטב תותים מעט חמצמץ שמשתלבים נפלא יחד
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 6 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    389
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 388.5 קק״ל 1942.5 קק״ל
    פחמימות 30.8 גרם 154.1 גרם
    שומן 27.2 גרם 135.8 גרם
    נתרן 51.4 מ״ג 256.8 מ״ג
    חלבון 5.4 גרם 27.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 3.7 גרם
    שומן רווי 16.3 גרם 81.4 גרם
    כולסטרול 10.6 מ״ג 53.1 מ״ג
    סידן 114.4 מ״ג 572.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 194.1 מ״ג 970.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 6 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    389
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 388.5 קק״ל 1942.5 קק״ל
    פחמימות 30.8 גרם 154.1 גרם
    שומן 27.2 גרם 135.8 גרם
    נתרן 51.4 מ״ג 256.8 מ״ג
    חלבון 5.4 גרם 27.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 3.7 גרם
    שומן רווי 16.3 גרם 81.4 גרם
    כולסטרול 10.6 מ״ג 53.1 מ״ג
    סידן 114.4 מ״ג 572.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 194.1 מ״ג 970.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
שי-לי ליפא
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב תותים


אופן הכנה

  1. מכינים את הפנקוטה: יוצקים חלב לקערה, מפזרים מעל אבקת ג’לטין בשכבה אחידה ומשהים ל-10 דקות.
  2. יוצקים שמנת מתוקה לסיר ומוסיפים שוקולד לבן שבור לקוביות וסוכר.
  3. בעזרת סכין מגרדים את הגרגרים ממקל הווניל ומוסיפים לסיר יחד עם המקל.
  4. מבשלים תוך כדי בחישה, עד שהשוקולד והסוכר נמסים. מביאים לרתיחה (נזהרים שהתערובת לא תגלוש) ומסירים מהלהבה. מוציאים את מקל הווניל.
  5. מחממים את תערובת הג’לטין 50-40 שניות במיקרוגל ומערבבים לתערובת חלקה ללא גושים.
  6. יוצקים את תערובת השמנת החמה על תערובת הג’לטין ומערבבים.
  7. מסננים דרך מסננת דקה ויוצקים לכלי סיליקון אישיים או כוסות חד פעמיות. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות. שומרים עד 4 ימים.
  8. מכינים את רוטב התותים: במעבד מזון עם להב פלדה מרסקים היטב את כל מרכיבי הרוטב. שומרים בכלי אטום במקרר.
  9. מגישים: מחלצים את הפנקוטה מהכלים, הופכים על צלחת ויוצקים רוטב תותים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פנקוטה שוקולד לבן עם רוטב תותים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות