השניצל המטורף והמושחת במילוי פירה של דניאל עמית! הכל כבר בפנים!
שניצל עם פירה זהו שילוב קלאסי שכל ילד אוהב, אבל האם ניסיתם להכין פעם שניצל במילוי פירה? שניצל עסיסי בציפוי פריך ומלית רכה ומפתיעה של פירה תפוחי אדמה
שניצל עם פירה זהו שילוב קלאסי שכל ילד אוהב, אבל האם ניסיתם להכין פעם שניצל במילוי פירה? שניצל עסיסי בציפוי פריך ומלית רכה ומפתיעה של פירה תפוחי אדמה
- דניאל עמית
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 729.8 קק״ל 1459.7 קק״לפחמימות 139.3 גרם 278.5 גרםשומן 5.9 גרם 11.8 גרםנתרן 1437.2 מ״ג 2874.5 מ״גחלבון 23.6 גרם 47.1 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 9.3 גרםשומן רווי 1.1 גרם 2.3 גרםכולסטרול 147.7 מ״ג 295.4 מ״גסידן 39.2 מ״ג 78.4 מ״גברזל 2.1 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 215.4 מ״ג 430.7 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות730
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 729.8 קק״ל 1459.7 קק״לפחמימות 139.3 גרם 278.5 גרםשומן 5.9 גרם 11.8 גרםנתרן 1437.2 מ״ג 2874.5 מ״גחלבון 23.6 גרם 47.1 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 9.3 גרםשומן רווי 1.1 גרם 2.3 גרםכולסטרול 147.7 מ״ג 295.4 מ״גסידן 39.2 מ״ג 78.4 מ״גברזל 2.1 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 215.4 מ״ג 430.7 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 3.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 730 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
שניצל
-
1 כוס קמח לבן
-
1 ביצה L
-
1 כוס פירורי לחם
-
1 כפית חרדל דיז’ון
-
1 שניצל עוף טרי פרוס דק בינוני
-
1/4 כפית מלח דק
פירה
-
3 תפוחי אדמה בינוניים
-
1 כף מזולה בטעם חמאה
-
1/2 כפית מלח דק
אופן הכנה
- קולפים תפוחי אדמה, חותכים לקוביות ושמים בסיר עם מים רותחים ומלח.
- כשתפוחי האדמה מתרככים, מסננים, מחזירים לסיר מוסיפים מזולה ומלח ומועכים.
- משטחים חזה עוף בעזרת פטיש על מנת שיהיה דק. על החזה עוף מוסיפים פירה, סוגרים עם חזה עוף נוסף.
- טורפים ביצה עם חרדל ומלח.
- טובלים את חזה העוף בקמח, בביצה ואז ופירורי לחם.
- מטגנים משני הצדדים בשמן חצי עמוק עד להזהבה.
מתכון: דניאל עמית
אופן הכנה
- קולפים תפוחי אדמה, חותכים לקוביות ושמים בסיר עם מים רותחים ומלח.
- כשתפוחי האדמה מתרככים, מסננים, מחזירים לסיר מוסיפים מזולה ומלח ומועכים.
- משטחים חזה עוף בעזרת פטיש על מנת שיהיה דק. על החזה עוף מוסיפים פירה, סוגרים עם חזה עוף נוסף.
- טורפים ביצה עם חרדל ומלח.
- טובלים את חזה העוף בקמח, בביצה ואז ופירורי לחם.
- מטגנים משני הצדדים בשמן חצי עמוק עד להזהבה.
מתכון: דניאל עמית
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (23)
האם אפשר להכין הכל כמה שעות לפני הארוחה ורק את הטיגון לעשות ממש בסוף לפני הארוחה?
בהחלט
הקמח הכרחי???
ניתן להחליף בקמח מצה.