יונית ואמיר מכינים קציצות בקר ברוטב עגבניות
אין כמו קציצות של בית שאהובות על כולם, על גדולים ועל קטנים. ואם אפשר, רצוי שיהיו קציצות בקר ברוטב עגבניות שכיף לאכול עם אורז לבן או פסטה
אין כמו קציצות של בית שאהובות על כולם, על גדולים ועל קטנים. ואם אפשר, רצוי שיהיו קציצות בקר ברוטב עגבניות שכיף לאכול עם אורז לבן או פסטה
- יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 766.3 קק״ל 4597.9 קק״לפחמימות 37.0 גרם 222.1 גרםשומן 43.0 גרם 257.8 גרםנתרן 2033.7 מ״ג 12202.5 מ״גחלבון 53.6 גרם 321.6 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 13.0 גרםשומן רווי 11.3 גרם 67.8 גרםכולסטרול 348.6 מ״ג 2091.6 מ״גסידן 106.5 מ״ג 639.0 מ״גברזל 7.2 מ״ג 43.0 מ״גאשלגן 738.5 מ״ג 4431.3 מ״גאבץ 11.7 מ״ג 70.1 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה
-
קלוריות766
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 766.3 קק״ל 4597.9 קק״לפחמימות 37.0 גרם 222.1 גרםשומן 43.0 גרם 257.8 גרםנתרן 2033.7 מ״ג 12202.5 מ״גחלבון 53.6 גרם 321.6 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 13.0 גרםשומן רווי 11.3 גרם 67.8 גרםכולסטרול 348.6 מ״ג 2091.6 מ״גסידן 106.5 מ״ג 639.0 מ״גברזל 7.2 מ״ג 43.0 מ״גאשלגן 738.5 מ״ג 4431.3 מ״גאבץ 11.7 מ״ג 70.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 766 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
קציצות
-
1 ק"ג בשר בקר טחון
-
2 בצלים בינונייםקצוץ דק
-
1 ביצה L
-
1 כף מלח דק
-
1 כף פלפל שחור טחון
-
1 כף בהרט
-
2 פרוסות לחם לבןמושרות במים וסחוטות
-
1 צרור פטרוזיליהקצוצה דק
-
1 צרור כוסברהקצוצה דק
קימוח
-
1 כוס קמח לבן
טיגון
-
1/3 כוס שמן קנולה
הגשה
-
1 צנצנת רוטב עגבניות מוכן
-
1 חופן כוסברהקצוצה
אופן הכנה
- מכינים את הקציצות: מערבבים את כל המצרכים יחד לתערובת אחידה.
- צרים קציצות מהתערובת ומניחים בתבנית או בצלחת.
- מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר או מחבת רחבה.
- מקמחים את הקציצות וטובלים בבלילת הביצים. מכניסים לשמן החם ומטגנים עד להזהבה.
- מוציאים לנייר סופג.
- מחממים את רוטב העגבניות בסיר. כשהוא רותח, מוסיפים את הקציצות המטוגנות ומבשלים 20 דקות.
- מפזרים מעט כוסברה קצוצה ומגישים.
מתכון: אמיר דן ויונית צוקרמן
אופן הכנה
- מכינים את הקציצות: מערבבים את כל המצרכים יחד לתערובת אחידה.
- צרים קציצות מהתערובת ומניחים בתבנית או בצלחת.
- מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר או מחבת רחבה.
- מקמחים את הקציצות וטובלים בבלילת הביצים. מכניסים לשמן החם ומטגנים עד להזהבה.
- מוציאים לנייר סופג.
- מחממים את רוטב העגבניות בסיר. כשהוא רותח, מוסיפים את הקציצות המטוגנות ומבשלים 20 דקות.
- מפזרים מעט כוסברה קצוצה ומגישים.
מתכון: אמיר דן ויונית צוקרמן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
אוהבת את התוכנית שלכם