צלעות טלה על קרם חצילים

מתכון חגיגי ומרשים שמכינים מהר ובקלות. צלעות טלה עטופים בתערובת חרדל וקונפיטורה, אפויים בתנור, על מצע של קרם חציל קלוי פשוט נפלא
מתכון חגיגי ומרשים שמכינים מהר ובקלות. צלעות טלה עטופים בתערובת חרדל וקונפיטורה, אפויים בתנור, על מצע של קרם חציל קלוי פשוט נפלא
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 49 דק׳
  • קלוריות
    137
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 137.2 קק״ל 274.4 קק״ל
    פחמימות 21.6 גרם 43.1 גרם
    שומן 5.8 גרם 11.6 גרם
    נתרן 872.3 מ״ג 1744.6 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 5.7 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 15.1 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 27.1 מ״ג 54.2 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 511.4 מ״ג 1022.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 49 דק׳
  • קלוריות
    137
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 137.2 קק״ל 274.4 קק״ל
    פחמימות 21.6 גרם 43.1 גרם
    שומן 5.8 גרם 11.6 גרם
    נתרן 872.3 מ״ג 1744.6 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 5.7 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 15.1 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 27.1 מ״ג 54.2 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 511.4 מ״ג 1022.7 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
שי-לי ליפא
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

צלעות


אופן הכנה

  1. מכינים את הקרם: עוטפים חציל ברדיד אלומיניום וקולים על להבת כיריים גלויה תוך הפיכה מצד לצד, עד שרך.
  2. מצננים כמה דקות. חוצים את החציל לאורכו ובעזרת כף מוציאים את הבשר למסננת.
  3. מסננים כמה דקות כדי להיפטר מהנוזלים.
  4. מעבירים את בשר החציל למעבד מזון, מוסיפים את שאר חומרי הקרם ומעבדים עד לקבלת קרם חלק. טועמים ומתקנים תיבול. ניתן לשמור בכלי אטום במקרר עד יומיים. מחממים מעט לפני ההגשה.
  5. מכינים את הצלעות: מוציאים את הצלעות מהמקרר כחצי שעה לפני הצלייה.
  6. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  7. מערבבים חרדל וקונפיטורה בקערה ומורחים את הצלעות בתערובת. מניחים בתבנית.
  8. אופים 25-20 דקות, עד הזהבה.
  9. חוצים כל זוג צלעות ומגישים על קרם חצילים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צלעות טלה על קרם חצילים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות