-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 694.5 קק״ל 2777.8 קק״לפחמימות 67.5 גרם 269.8 גרםשומן 24.1 גרם 96.3 גרםנתרן 3092.8 מ״ג 12371.0 מ״גחלבון 41.8 גרם 167.2 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 13.7 גרםשומן רווי 7.5 גרם 29.8 גרםכולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״גסידן 86.8 מ״ג 347.3 מ״גברזל 6.1 מ״ג 24.5 מ״גאשלגן 1116.4 מ״ג 4465.8 מ״גאבץ 8.7 מ״ג 34.7 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות695
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 694.5 קק״ל 2777.8 קק״לפחמימות 67.5 גרם 269.8 גרםשומן 24.1 גרם 96.3 גרםנתרן 3092.8 מ״ג 12371.0 מ״גחלבון 41.8 גרם 167.2 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 13.7 גרםשומן רווי 7.5 גרם 29.8 גרםכולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״גסידן 86.8 מ״ג 347.3 מ״גברזל 6.1 מ״ג 24.5 מ״גאשלגן 1116.4 מ״ג 4465.8 מ״גאבץ 8.7 מ״ג 34.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 695 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 בצל גדולקצוץ דק
-
2 כפות שמן זית
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
1קופסה או 140 גרם רסק עגבניות
-
1קופסת שימורים או 400 גרם עגבניות מרוסקות
-
1 כוס יין אדום יבשלא חובה
-
1 גבעול טימין טרי
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 חבילה פסטה קצרהבכל צורה שאוהבים
-
1 כף גדושה מלח דקלתיבול הפסטה
-
2 כוסות מים רותחיםאו עד לכיסוי הפסטה
אופן הכנה
- מטגנים את הבצל עם 1-2 כפות שמן זית בתכנית טיגון באויר חם.
- לאחר כ-10 דקות טיגון מוסיפים מעט מים לבצל ומערבבים. ממשיכים בטיגון עד שהבצל משחים.
- מוסיפים את הבשר ומפוררים.
- מוסיפים רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, טימין, יין ומלח ומערבבים. סוגרים המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור ה seal סגור. מכוונים לעוצמה HIGH במשך כ-10 דקות.
- בסוף הבישול מוסיפים את הפסטה, המלח ומים רותחים עד לכיסוי הפסטה וממשיכים לבשל במשך עוד 10 דקות.
אופן הכנה
- מטגנים את הבצל עם 1-2 כפות שמן זית בתכנית טיגון באויר חם.
- לאחר כ-10 דקות טיגון מוסיפים מעט מים לבצל ומערבבים. ממשיכים בטיגון עד שהבצל משחים.
- מוסיפים את הבשר ומפוררים.
- מוסיפים רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, טימין, יין ומלח ומערבבים. סוגרים המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור ה seal סגור. מכוונים לעוצמה HIGH במשך כ-10 דקות.
- בסוף הבישול מוסיפים את הפסטה, המלח ומים רותחים עד לכיסוי הפסטה וממשיכים לבשל במשך עוד 10 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (11)
אם לא מוסיפים כוס יין יש להוסיף במקומם כוס מים שלישית?
היי דליה, לא כוס שלמה, חצי כוס (שכן אם מוסיפים יין – חלקו מתאדה)
לא מובן באיזה מצב מבשלים כי בסרטון מראים שזה מצב מצב בישול ואילו בתגובה במצב סיר לחץ. אז אחרי ששיחחרנו לחץ שוב נבנה אותו בסיר ורק אז עוד 12 דקות (נראה לי מוגזם פסטה 12 דקות בסיר לחץ).
גם בסרטון ניתן לראות שרות לוחצת על כפתור הסיר לחץ.
בסרטון רואים שהיא לוחצת על בישול/צריבה .