הומפרייז כמו בדיקסי בלי רגשות אשם
רוצים להכין הומפרייז פריכים ברוטב צ׳ילי אבל חוששים מהקלוריות? דאגנו לכם למתכון של הומפרייז כמו בדיקסי עם שתי כפות שמן בלבד שמכינים בזריזות
רוצים להכין הומפרייז פריכים ברוטב צ׳ילי אבל חוששים מהקלוריות? דאגנו לכם למתכון של הומפרייז כמו בדיקסי עם שתי כפות שמן בלבד שמכינים בזריזות
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 228.9 קק״ל 915.4 קק״לפחמימות 39.8 גרם 159.3 גרםשומן 5.0 גרם 20.0 גרםנתרן 1543.8 מ״ג 6175.2 מ״גחלבון 4.0 גרם 16.1 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.9 גרםשומן רווי 0.4 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.1 מ״ג 16.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 48.6 מ״ג 194.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 5 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות229
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 228.9 קק״ל 915.4 קק״לפחמימות 39.8 גרם 159.3 גרםשומן 5.0 גרם 20.0 גרםנתרן 1543.8 מ״ג 6175.2 מ״גחלבון 4.0 גרם 16.1 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.9 גרםשומן רווי 0.4 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.1 מ״ג 16.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 48.6 מ״ג 194.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 229 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 תפוחי אדמה בינונייםקלופים
-
2 כפות שמן קנולה
-
6 כפות רוטב צ’ילי חריף
-
6 כפות שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1/4 כפית מלח דק
אופן הכנה
- חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בגודל 2 ס”מ.
- מעבירים סיר הקרמי ומכסים במים. ממליחים.
- סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור ומפעילים לדקה. אנחנו רוצים שתפוחי האדמה ישמרו על הצורה ולא יתרככו לגמרי.
- מסננים היטב את כל הנוזלים ומצננים.
- יוצקים פנימה לתפוחי האדמה שכבר הצטננו את השמן ומערבבים. מפעילים על מצב טיגון באוויר חם ומוסיפים טמפרטורה ל-10 דקות ומדי פעם פותחים ומערבבים. המטרה היא ליצור הזהבה לתפוחי האדמה אז אם צריך מוסיפים עוד 5 דקות.
- בקערה קטנה מערבבים צ’ילי, שמנת מתוקה ומלח.
- יוצקים על תפוחי האדמה המטוגנים ומערבבים. מפעילים לעוד 5 דקות בטיגון באוויר חם ומדי פעם מערבבים בעדינות.
אופן הכנה
- חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בגודל 2 ס”מ.
- מעבירים סיר הקרמי ומכסים במים. ממליחים.
- סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור ומפעילים לדקה. אנחנו רוצים שתפוחי האדמה ישמרו על הצורה ולא יתרככו לגמרי.
- מסננים היטב את כל הנוזלים ומצננים.
- יוצקים פנימה לתפוחי האדמה שכבר הצטננו את השמן ומערבבים. מפעילים על מצב טיגון באוויר חם ומוסיפים טמפרטורה ל-10 דקות ומדי פעם פותחים ומערבבים. המטרה היא ליצור הזהבה לתפוחי האדמה אז אם צריך מוסיפים עוד 5 דקות.
- בקערה קטנה מערבבים צ’ילי, שמנת מתוקה ומלח.
- יוצקים על תפוחי האדמה המטוגנים ומערבבים. מפעילים לעוד 5 דקות בטיגון באוויר חם ומדי פעם מערבבים בעדינות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
אם זמן בישול עם סיר רגיל?? אין לי סיר לחץ
נראה מגרה, אני חייבת לנסות!
אז קדימה! נשמח לתמונות (: בהצלחה (: