בוש קאבר דסקטופ

עוף ברוטב קרמל חרדל

עוף חגיגי של קרמל חרדל מטורף, רק אחרי שתטעמו ממנו אתם תבינו כמה שהוא מוצלח ומאוזן בטעמים שלו. מנת עוף מהממת לחג! בתיאבון
עוף חגיגי של קרמל חרדל מטורף, רק אחרי שתטעמו ממנו אתם תבינו כמה שהוא מוצלח ומאוזן בטעמים שלו. מנת עוף מהממת לחג! בתיאבון
  • רובי מיכאל
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    449
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 448.6 קק״ל 2691.6 קק״ל
    פחמימות 48.0 גרם 287.9 גרם
    שומן 13.4 גרם 80.5 גרם
    נתרן 2147.7 מ״ג 12886.2 מ״ג
    חלבון 32.8 גרם 196.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 15.2 גרם
    כולסטרול 128.7 מ״ג 771.9 מ״ג
    סידן 31.3 מ״ג 187.5 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 15.1 מ״ג
    אשלגן 635.9 מ״ג 3815.7 מ״ג
    אבץ 3.3 מ״ג 19.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    449
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 448.6 קק״ל 2691.6 קק״ל
    פחמימות 48.0 גרם 287.9 גרם
    שומן 13.4 גרם 80.5 גרם
    נתרן 2147.7 מ״ג 12886.2 מ״ג
    חלבון 32.8 גרם 196.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 10.2 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 15.2 גרם
    כולסטרול 128.7 מ״ג 771.9 מ״ג
    סידן 31.3 מ״ג 187.5 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 15.1 מ״ג
    אשלגן 635.9 מ״ג 3815.7 מ״ג
    אבץ 3.3 מ״ג 19.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף ותפוחי אדמה

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מדליקים תנור על 160 מעלות תוכנית 4d טורבו ולוחצים על לחצן חימום מהיר.
  2. מכינים את העוף ותפוחי האדמה: שוטפים תפוחי אדמה בייבי ומעבירים לקערה, מוסיפים תבלינים uשמן זית ומערבבים את תפוחי האדמה.
  3. מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית ומסדרים שלא יהיו אחד על השני - בשכבה אחידה.
  4. מניחים ירכיים על תפוחי האדמה,מתבלים בפלפל שחור גרוס ומלח גס באופן שווה, מכסים בנייר אפייה ורדיד אלומיניום ומכניסים לתנור למשך 45 דקות.
  5. לאחר מכן מורידים את הכיסוי וממשיכים אפייה למשך 45 דקות נוספות.
  6. לאחר הורדת הכיסוי ובמקביל להמשך הבישול מכינים את הרוטב: בסיר קטן שופכים סוכר ושתי כפות מים מפעילים את האינדוקציה על עוצמה בינונית. ברגע שנוצר קרמל עמוק מוסיפים חומץ ומיד סויה ומערבבים. מוסיפים כף חרדל גרגירים וכף חרדל חלק וממשיכים לערבב עד שהרוטב הפך להיות חלק וללא גושים. מכבים את האינדוקציה.
  7. מיד שיוצא העוף מהתנור מזלפים כף אחת של הרוטב על העוף (או עד לכיסוי כמו שמיכה) ומחזירים לתנור על מצב גריל למשך 2 דקות בדיוק לקרמול הרוטב על העוף - שימו לב להשאר ליד התנור שלא יישרף לכם!
  8. להגשה מפזרים עלי טימין טרי.
עוף ברוטב קרמל חרדל1
עוף ברוטב קרמל חרדל. צילום: רובי מיכאל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוף ברוטב קרמל חרדל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות