סנו רקע

גלילות חזה עוף במילוי פטריות, בצל ותרד עם תפוחי אדמה

מנה שכל ביס בה הוא עונג שלא נגמר! גלילות חזה עוף במרינדה ממולאות בפטריות מוקפצות עם תרד לצד תפוחי אדמה רכים ונימוחים
מנה שכל ביס בה הוא עונג שלא נגמר! גלילות חזה עוף במרינדה ממולאות בפטריות מוקפצות עם תרד לצד תפוחי אדמה רכים ונימוחים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    169
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 169.0 קק״ל 1689.9 קק״ל
    פחמימות 49.5 גרם 495.3 גרם
    שומן 53.6 גרם 536.1 גרם
    נתרן 635.7 מ״ג 6356.9 מ״ג
    חלבון 42.9 גרם 428.8 גרם
    סיבים תזונתיים 42.7 גרם 426.7 גרם
    שומן רווי 44.0 גרם 440.5 גרם
    כולסטרול 42.5 מ״ג 425.0 מ״ג
    סידן 45.5 מ״ג 455.1 מ״ג
    ברזל 42.6 מ״ג 426.1 מ״ג
    אשלגן 50.2 מ״ג 501.7 מ״ג
    אבץ 42.6 מ״ג 426.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    169
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 169.0 קק״ל 1689.9 קק״ל
    פחמימות 49.5 גרם 495.3 גרם
    שומן 53.6 גרם 536.1 גרם
    נתרן 635.7 מ״ג 6356.9 מ״ג
    חלבון 42.9 גרם 428.8 גרם
    סיבים תזונתיים 42.7 גרם 426.7 גרם
    שומן רווי 44.0 גרם 440.5 גרם
    כולסטרול 42.5 מ״ג 425.0 מ״ג
    סידן 45.5 מ״ג 455.1 מ״ג
    ברזל 42.6 מ״ג 426.1 מ״ג
    אשלגן 50.2 מ״ג 501.7 מ״ג
    אבץ 42.6 מ״ג 426.2 מ״ג
    סגור

כמה כיף להכין מנה שיכולה להיות גם מנה עיקרית וגם תוספת! מתכון מטריף להכנת גלילות חזה עוף במרינדה במילוי בצל, פטריות ותרד שאופים בתנור ביחד עם תפוחי אדמה שסופגים את כל טעמי המרינדה והמיצים המעולים.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
12 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

חזה עוף ותפוחי אדמה

משרה

מילוי

הגשה


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי המשרה, מוסיפים את העוף (ראו טיפ מהקצב) ואת תפוחי האדמה, מערבבים היטב ומניחים במקרר לספיגת הטעמים.
  2. מחממים את השמן בסיר רחב ונמוך (סוטאז’) ומטגנים את הבצל להזהבה. מוסיפים את השום והפטריות, מערבבים ומטגנים עד שהפטריות מתרככות.
  3. מוסיפים את התרד, המלח והפלפל השחור ומטגנים כמה דקות לריכוך התרד. במידה ובתחתית הסיר יש נוזלים, מסננים אותם כדי שהמילוי לא יהיה רטוב מדי.
  4. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  5. מניחים פרוסת חזה עוף על קרש חיתוך או צלחת רחבה ומניחים מעליו שכבה מהמילוי. מגלגלים לצורת רולדה הדוקה ומניחים בתבנית מלבנית בגודל 30X40 ס”מ. חוזרים על הפעולה עם יתר חזה העוף והמילוי.
  6. מניחים סביב לעוף את תפוחי האדמה. במידה ונשאר נוזל מהמרינדה, יוצקים אותו על העוף ותפוחי האדמה.
  7. מכסים את התבנית עם נייר אפייה ורדיד אלומיניום ואופים 40 דקות.
  8. מורידים את הכיסוי ואופים כרבע שעה נוספת או להזהבה יפה. מעטרים בבצל ירוק וקצת פלפל שחור ומגישים.

לטיפ מהקצב על חיתוך קצה שוקיים לחצו כאן>>

*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גלילות חזה עוף במילוי פטריות, בצל ותרד עם תפוחי אדמה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      כיף לקרוא, שיראל!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות