ויטלו טונטו: פרוסות עגל ברוטב טונה וצלפים
מאיר אדוני והילה אלפרט מכינים ויטלו טונטו: מנה איטלקית של פרוסות דקיקות של בשר עגל בקרם טונה. מגישים עם צלפים מטוגנים וביצה
מאיר אדוני והילה אלפרט מכינים ויטלו טונטו: מנה איטלקית של פרוסות דקיקות של בשר עגל בקרם טונה. מגישים עם צלפים מטוגנים וביצה
- מאיר אדוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 789.3 קק״ל 3157.1 קק״לפחמימות 6.3 גרם 25.0 גרםשומן 70.1 גרם 280.5 גרםנתרן 534.0 מ״ג 2136.0 מ״גחלבון 27.5 גרם 110.2 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.8 גרםשומן רווי 9.9 גרם 39.5 גרםכולסטרול 23.7 מ״ג 94.6 מ״גסידן 25.1 מ״ג 100.4 מ״גברזל 0.7 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 78.1 מ״ג 312.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות789
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 789.3 קק״ל 3157.1 קק״לפחמימות 6.3 גרם 25.0 גרםשומן 70.1 גרם 280.5 גרםנתרן 534.0 מ״ג 2136.0 מ״גחלבון 27.5 גרם 110.2 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.8 גרםשומן רווי 9.9 גרם 39.5 גרםכולסטרול 23.7 מ״ג 94.6 מ״גסידן 25.1 מ״ג 100.4 מ״גברזל 0.7 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 78.1 מ״ג 312.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 789 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
בשר
-
500 גרם שייטל בקראו לחילופין וויסבראטן, פילה, או כל נתח שאוהבים
-
1/4 כוס שמן זית
-
3 עלי מרווה
-
1/4 כפית מלח ים אטלנטי
קרם טונה
-
1 כוס מיונזאיכותי
-
1 כוס טונה בשמן
-
1/4 כוס מיץ לימון
-
1 טיפה רוטב טבסקו
-
1/4 כפית מלח דק
הגשה
-
1 צנצנת צלפיםמומלחים
-
2 בצלי שאלוט בינונייםקלופים וקצוצים דק
-
1 חופן בזיליקוםעלים קרועים גס
-
1/4 כפית מלח ים אטלנטי
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/4 כוס שמן זית
אופן הכנה
- מכינים את הבשר: מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מתבלים את נתח הבשר, עוטפים בנייר אפייה ונייר כסף ומכניסים לתנור למשך 10 דקות עד 15 (לצלייה למידת מדיום רייר).
- מצננים ופורסים דק מאוד.
- מכינים קרם טונה: במעבד מזון טוחנים את המרכיבים לקרם חלק ושומרים בקירור להגשה.
- הגשה: מניחים את פרוסות הבשר הדקות על הצלחת (בדומה לקרפצ׳יו), מתבלים בשמן זית מלח פלפל. מזלפים את קרם הטונה ביד חופשית, מפזרים צלפים, השאלוט והבזיליקום. מניחים ביצה חצויה ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מכינים את הבשר: מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מתבלים את נתח הבשר, עוטפים בנייר אפייה ונייר כסף ומכניסים לתנור למשך 10 דקות עד 15 (לצלייה למידת מדיום רייר).
- מצננים ופורסים דק מאוד.
- מכינים קרם טונה: במעבד מזון טוחנים את המרכיבים לקרם חלק ושומרים בקירור להגשה.
- הגשה: מניחים את פרוסות הבשר הדקות על הצלחת (בדומה לקרפצ׳יו), מתבלים בשמן זית מלח פלפל. מזלפים את קרם הטונה ביד חופשית, מפזרים צלפים, השאלוט והבזיליקום. מניחים ביצה חצויה ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
מה כמות הבשר? כתוב בסעיף 6 שני סוגי צלפים אבל במתכון רשום רק אחד..
היי מיטל, תודה שהסבת את תשומת ליבנו. המתכון תוקן. 🙂
מצחיקים אתם. במתכון חסר הפרודוקט העיקרי. איזה נתח, מה משקלו.
היי כרמל, תודה שהסבת את תשומת ליבנו. המתכון תוקן.