-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 423.9 קק״ל 1695.5 קק״לפחמימות 19.0 גרם 76.0 גרםשומן 23.9 גרם 95.7 גרםנתרן 1480.9 מ״ג 5923.8 מ״גחלבון 37.0 גרם 148.0 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 20.5 גרםשומן רווי 2.6 גרם 10.6 גרםכולסטרול 77.4 מ״ג 309.6 מ״גסידן 111.7 מ״ג 446.7 מ״גברזל 3.1 מ״ג 12.5 מ״גאשלגן 1529.0 מ״ג 6116.0 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.8 מ״גסגור
-
מרכיבים21
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות424
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 423.9 קק״ל 1695.5 קק״לפחמימות 19.0 גרם 76.0 גרםשומן 23.9 גרם 95.7 גרםנתרן 1480.9 מ״ג 5923.8 מ״גחלבון 37.0 גרם 148.0 גרםסיבים תזונתיים 5.1 גרם 20.5 גרםשומן רווי 2.6 גרם 10.6 גרםכולסטרול 77.4 מ״ג 309.6 מ״גסידן 111.7 מ״ג 446.7 מ״גברזל 3.1 מ״ג 12.5 מ״גאשלגן 1529.0 מ״ג 6116.0 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 21 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 424 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
דגים
אופן הכנה
- מכינים את הדגים: מחממים תנור במצב טורבו ל-220 מעלות.
- פורסים את הלימון לפרוסות דקות.
- חורצים את הדגים השלמים בעזרת סכין , שני חתכים בכל צד, על מנת שהחום והטעמים יכנסו פנימה.
- מניחים בתבנית האפייה את הגבעולים של כוסברה ומפזרים את פרוסות הלימון.
- בתוך הבטן של כל דג מכניסים גבעול טימין ושן שום. מתבלים את הדגים בשמן הזית ומפזרים עליהם מעט מלח גס. מניחים את הדגים זה לצד זה ויוצקים ביניהם את המים. אופים 30 דקות וב-5 הדקות האחרונות מעבירים למצב גריל עליון להזהבה.
- מכינים את הסלט: חותכים את העגבניות והמלפפונים לקוביות קטנות.
- פורסים דק את הגזר, הכרוב והפלפל.
- חותכים את החסה לרצועות.
- קוצצים את הכוסברה והשום.
- מניחים בקערה גדולה את כל הרכיבים של הסלט, מתבלים ומערבבים.
- מניחים על צלחת הגשה את הדג הפריך ומגישים לצד הסלט הישראלי הטרי.
אופן הכנה
- מכינים את הדגים: מחממים תנור במצב טורבו ל-220 מעלות.
- פורסים את הלימון לפרוסות דקות.
- חורצים את הדגים השלמים בעזרת סכין , שני חתכים בכל צד, על מנת שהחום והטעמים יכנסו פנימה.
- מניחים בתבנית האפייה את הגבעולים של כוסברה ומפזרים את פרוסות הלימון.
- בתוך הבטן של כל דג מכניסים גבעול טימין ושן שום. מתבלים את הדגים בשמן הזית ומפזרים עליהם מעט מלח גס. מניחים את הדגים זה לצד זה ויוצקים ביניהם את המים. אופים 30 דקות וב-5 הדקות האחרונות מעבירים למצב גריל עליון להזהבה.
- מכינים את הסלט: חותכים את העגבניות והמלפפונים לקוביות קטנות.
- פורסים דק את הגזר, הכרוב והפלפל.
- חותכים את החסה לרצועות.
- קוצצים את הכוסברה והשום.
- מניחים בקערה גדולה את כל הרכיבים של הסלט, מתבלים ומערבבים.
- מניחים על צלחת הגשה את הדג הפריך ומגישים לצד הסלט הישראלי הטרי.
הערות
- אפשר להשתמש בכל דג שאוהבים: מוסר, דניס, מושט, בורי
הערות
- אפשר להשתמש בכל דג שאוהבים: מוסר, דניס, מושט, בורי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות