-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 6808.7 קק״ל 20426.0 קק״לפחמימות 122.4 גרם 367.2 גרםשומן 701.9 גרם 2105.8 גרםנתרן 1979.5 מ״ג 5938.4 מ״גחלבון 36.7 גרם 110.1 גרםסיבים תזונתיים 4.3 גרם 12.8 גרםשומן רווי 53.5 גרם 160.5 גרםכולסטרול 575.0 מ״ג 1725.0 מ״גסידן 50.5 מ״ג 151.4 מ״גברזל 16.7 מ״ג 50.2 מ״גאשלגן 1245.0 מ״ג 3734.9 מ״גאבץ 4.7 מ״ג 14.0 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות6809
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 6808.7 קק״ל 20426.0 קק״לפחמימות 122.4 גרם 367.2 גרםשומן 701.9 גרם 2105.8 גרםנתרן 1979.5 מ״ג 5938.4 מ״גחלבון 36.7 גרם 110.1 גרםסיבים תזונתיים 4.3 גרם 12.8 גרםשומן רווי 53.5 גרם 160.5 גרםכולסטרול 575.0 מ״ג 1725.0 מ״גסידן 50.5 מ״ג 151.4 מ״גברזל 16.7 מ״ג 50.2 מ״גאשלגן 1245.0 מ״ג 3734.9 מ״גאבץ 4.7 מ״ג 14.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 6809 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
-
1/2 כוס חומץ בלסמי
-
1/2 כוס רוטב סויה
-
1 כוס סוכר לבן
-
5 שיני שום
כבדים
-
500 גרם כבדי עוף
-
1/4 כוס שמן זית
-
1 כפית פלפל שחור טחון
צ'יפס
-
400 גרם צ’יפס קפוא
-
2 ליטר שמן קנולה
-
2 כפות כוסברה
-
2 כפות פטרוזיליה
-
1 כפית מלח דק
-
1 פלפל צ’ילי ירוק בינוני
אופן הכנה
- מנקים ושוטפים היטב את הכבדים. מייבשים בנייר סופג. קוצצים דק את הכוסברה, הפטרוזיליה והפלפל.
- מכינים את הרוטב: שמים את כל מצרכי הרוטב בסיר קטן ומבשלים כ-30 דקות, עד שמתקבל רוטב סמיך ומבריק. מערבבים מדי פעם. טועמים ומתקנים את התיבול: אם הרוטב לא מספיק מלוח, מוסיפים עוד קצת סויה, ואם הרוטב לא מספיק מתוק, מוסיפים עוד קצת סוכר.
- מכינים את הכבדים: מחממים את השמן במחבת על אש גבוהה. מוסיפים את הכבדים וצולים עד להשחמה. מוסיפים בהדרגה את הרוטב, מערבבים, טועמים ומתקנים את התיבול.
- מכינים את הצ’יפס: מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את הצ’יפס עד שהוא מוכן. מוציאים לנייר סופג. מערבבים את הצ’יפס המוכן עם עשבי התיבול, הפלפל והמלח.
- מגישים את הכבדים לצד הצ’יפס.
אופן הכנה
- מנקים ושוטפים היטב את הכבדים. מייבשים בנייר סופג. קוצצים דק את הכוסברה, הפטרוזיליה והפלפל.
- מכינים את הרוטב: שמים את כל מצרכי הרוטב בסיר קטן ומבשלים כ-30 דקות, עד שמתקבל רוטב סמיך ומבריק. מערבבים מדי פעם. טועמים ומתקנים את התיבול: אם הרוטב לא מספיק מלוח, מוסיפים עוד קצת סויה, ואם הרוטב לא מספיק מתוק, מוסיפים עוד קצת סוכר.
- מכינים את הכבדים: מחממים את השמן במחבת על אש גבוהה. מוסיפים את הכבדים וצולים עד להשחמה. מוסיפים בהדרגה את הרוטב, מערבבים, טועמים ומתקנים את התיבול.
- מכינים את הצ’יפס: מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את הצ’יפס עד שהוא מוכן. מוציאים לנייר סופג. מערבבים את הצ’יפס המוכן עם עשבי התיבול, הפלפל והמלח.
- מגישים את הכבדים לצד הצ’יפס.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן