רקע הנמל

פרגיות ממולאות בשר, אורז ופירות יבשים ברוטב סילאן

מנה חגיגית שהיא הצגה גם לאורחים וגם למארחים! פרגיות ממולאות בכל טוב - אורז, בשר טחון, משמשים, צנוברים ברוטב סילאן משגע
מנה חגיגית שהיא הצגה גם לאורחים וגם למארחים! פרגיות ממולאות בכל טוב - אורז, בשר טחון, משמשים, צנוברים ברוטב סילאן משגע
  • עדי מרום
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 50 דק׳
    כולל 4 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    337
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 337.2 קק״ל 2697.5 קק״ל
    פחמימות 36.8 גרם 294.3 גרם
    שומן 14.3 גרם 114.4 גרם
    נתרן 1797.9 מ״ג 14383.5 מ״ג
    חלבון 18.3 גרם 146.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 25.1 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 29.3 גרם
    כולסטרול 56.9 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 73.9 מ״ג 590.8 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 28.3 מ״ג
    אשלגן 765.9 מ״ג 6127.4 מ״ג
    אבץ 4.6 מ״ג 36.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 50 דק׳
    כולל 4 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    337
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 337.2 קק״ל 2697.5 קק״ל
    פחמימות 36.8 גרם 294.3 גרם
    שומן 14.3 גרם 114.4 גרם
    נתרן 1797.9 מ״ג 14383.5 מ״ג
    חלבון 18.3 גרם 146.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 25.1 גרם
    שומן רווי 3.7 גרם 29.3 גרם
    כולסטרול 56.9 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 73.9 מ״ג 590.8 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 28.3 מ״ג
    אשלגן 765.9 מ״ג 6127.4 מ״ג
    אבץ 4.6 מ״ג 36.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: מניחים בסיר אורז עגול ו-4 כוסות מים ומבשלים את האורז 10 דקות (חצי בישול), מוציאים ומסננים מהמים.
  2. קולים במחבת צנוברים מספר דקות ומוציאים.
  3. לאותה המחבת בה קלינו את הצנוברים מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הבצלים עד להזהבה. מוסיפים סילאן ומערבבים, מוסיפים בשר טחון ומטגנים עד שהבשר מחליף צבע, מוסיפים משמשים ושזיפים קצוצים, צנוברים קלויים, נענע, רכז רימונים, אורז עגול ותבלינים - מלח, בהרט, קינמון ופלפל שחור. מערבבים הכל יחד לאיחוד.
  4. מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
  5. ממלאים את הפרגיות: מניחים פרגית על נייר אפייה, שמים 2 כפות מהמילוי בקצה ומגלגלים.
  6. מסדרים את הפרגיות צמודות אחת ליד השנייה בתוך תבנית עגולה.
  7. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה לפי הסדר.
  8. שופכים את הרוטב מעל הפרגיות, מכסים בנייר אפייה ונייר כסף ואופים בתנור המחומם במשך שעה וחצי.
  9. מסירים את נייר הכסף ונייר האפייה ואופים 25 דקות נוספות. מוציאים ומגישים. בתיאבון.
פרגיות ממולאות בשר, אורז ופירות יבשים ברוטב סילאן
פרגיות ממולאות בשר, אורז ופירות יבשים ברוטב סילאן. צילום: עדי מרום
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      הי אלינור. אפשר תבלינים אחרים ש אוהבים.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות