כדורי עוף עם ביצים קשות ברוטב עגבניות וקרם קוקוס
הילה אלפרט ומאיר אדוני מכינים כדורי עוף עם ביצים קשות ברוטב עגבניות וקרם קוקוס. מנת קציצות מיוחדת עם ביצים קשות ברוטב בניחוח הודי
הילה אלפרט ומאיר אדוני מכינים כדורי עוף עם ביצים קשות ברוטב עגבניות וקרם קוקוס. מנת קציצות מיוחדת עם ביצים קשות ברוטב בניחוח הודי
- מאיר אדוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 867.1 קק״ל 3468.6 קק״לפחמימות 44.1 גרם 176.6 גרםשומן 57.0 גרם 228.1 גרםנתרן 1247.5 מ״ג 4990.0 מ״גחלבון 44.2 גרם 176.6 גרםסיבים תזונתיים 4.3 גרם 17.3 גרםשומן רווי 25.2 גרם 100.7 גרםכולסטרול 181.4 מ״ג 725.4 מ״גסידן 75.2 מ״ג 300.8 מ״גברזל 4.0 מ״ג 15.9 מ״גאשלגן 1459.7 מ״ג 5838.7 מ״גאבץ 2.8 מ״ג 11.3 מ״גסגור
-
מרכיבים21
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות867
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 867.1 קק״ל 3468.6 קק״לפחמימות 44.1 גרם 176.6 גרםשומן 57.0 גרם 228.1 גרםנתרן 1247.5 מ״ג 4990.0 מ״גחלבון 44.2 גרם 176.6 גרםסיבים תזונתיים 4.3 גרם 17.3 גרםשומן רווי 25.2 גרם 100.7 גרםכולסטרול 181.4 מ״ג 725.4 מ״גסידן 75.2 מ״ג 300.8 מ״גברזל 4.0 מ״ג 15.9 מ״גאשלגן 1459.7 מ״ג 5838.7 מ״גאבץ 2.8 מ״ג 11.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 21 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 867 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
כדורי עוף
-
500 גרם עוף טחוןכרעיים עוף טחונים
-
1/4 כוס נענעעלי נענע קצוצים
-
1 בצל קטןקצוץ דק
-
1/2 כפית ג’ינג’ר טחון
-
1 כפית קליפת תפוז
-
1 ביצה L
-
1/2 כף שטוחה מלח דק
-
2 שיני שוםקצוצות דק
-
1/2 כוס כוסברהעלים קצוצים דק
-
2 כפות גדושות פירורי לחם
רוטב
-
5 כפות שמן זית
-
5 בצלים בינונייםקלופים
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’רקלוף
-
2 כפות גדושות גאראם מסאלה
-
1 כף רוטב צ’ילי חריף
-
2 עגבניות בינוניותמרוסקות
-
1 קופסת שימורים קרם קוקוס
-
1 פלפלון שיפקה חריף בינונינקי מגרעינים קצוץ דק
-
1 כף גדושה סוכר דקלים
-
2 ראשי שוםקלופים קצוצים דק
-
6 ביצים קשות Lקלופות
אופן הכנה
- בקערה מערבבים את כל החומרים קציצות, מעבירים לקערה ושומרים בקירור למשך כחצי שעה לפחות.
- במעבד מזון מרסקים את הג’ינג’ר עם הבצל.
- מחממים בסיר שמן זית ומטגנים על להבה בינונית את תערובת הג’ינג’ר עם הבצל עד שתזהיב.
- מוסיפים את תערובת התבלינים ויוצקים 2 כוסות מים רותחים.
- מנמיכים את הלהבה.
- יוצרים כדורי עוף בגודל שזיף קטן. מכסים את הסיר למשך עשר דקות. יוצקים מעל את העגבניות המרוסקות עם חלב הקוקוס והסוכר.
- ממליחים טועמים ומתקנים תיבול. בעזרת קיסם דוקרים את הביצים במספר מקומות ומכניסים לתבשיל ביחד עם הפלפל החריף והשום.
- מכסים ומוסיפים לבשל משך כשבע דקות נוספות.
אופן הכנה
- בקערה מערבבים את כל החומרים קציצות, מעבירים לקערה ושומרים בקירור למשך כחצי שעה לפחות.
- במעבד מזון מרסקים את הג’ינג’ר עם הבצל.
- מחממים בסיר שמן זית ומטגנים על להבה בינונית את תערובת הג’ינג’ר עם הבצל עד שתזהיב.
- מוסיפים את תערובת התבלינים ויוצקים 2 כוסות מים רותחים.
- מנמיכים את הלהבה.
- יוצרים כדורי עוף בגודל שזיף קטן. מכסים את הסיר למשך עשר דקות. יוצקים מעל את העגבניות המרוסקות עם חלב הקוקוס והסוכר.
- ממליחים טועמים ומתקנים תיבול. בעזרת קיסם דוקרים את הביצים במספר מקומות ומכניסים לתבשיל ביחד עם הפלפל החריף והשום.
- מכסים ומוסיפים לבשל משך כשבע דקות נוספות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן