באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

קציצות בשר מטוגנות שחוטפים ישר מהסמארט ליד

משה שגב מכין ארוחת צהריים טעימה ומהירה - קציצות בשר מטוגנות, רכות ועסיסיות, שלא מספיקות להתקרר לפני שכל בני הבית חוטפים וזוללים
משה שגב מכין ארוחת צהריים טעימה ומהירה - קציצות בשר מטוגנות, רכות ועסיסיות, שלא מספיקות להתקרר לפני שכל בני הבית חוטפים וזוללים
  • משה שגב
שמרו
כשר
35 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    495
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 495.2 קק״ל 12378.8 קק״ל
    פחמימות 4.8 גרם 119.7 גרם
    שומן 48.1 גרם 1202.4 גרם
    נתרן 409.4 מ״ג 10235.4 מ״ג
    חלבון 11.1 גרם 278.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 13.7 גרם
    שומן רווי 5.3 גרם 133.1 גרם
    כולסטרול 48.2 מ״ג 1205.4 מ״ג
    סידן 19.0 מ״ג 475.1 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 37.5 מ״ג
    אשלגן 197.7 מ״ג 4943.0 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 66.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    495
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 495.2 קק״ל 12378.8 קק״ל
    פחמימות 4.8 גרם 119.7 גרם
    שומן 48.1 גרם 1202.4 גרם
    נתרן 409.4 מ״ג 10235.4 מ״ג
    חלבון 11.1 גרם 278.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 13.7 גרם
    שומן רווי 5.3 גרם 133.1 גרם
    כולסטרול 48.2 מ״ג 1205.4 מ״ג
    סידן 19.0 מ״ג 475.1 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 37.5 מ״ג
    אשלגן 197.7 מ״ג 4943.0 מ״ג
    אבץ 2.7 מ״ג 66.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קציצות
משה שגב
X

35 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון

סלט


אופן הכנה

  1. מכינים את תפוחי האדמה: מערבבים את כל רכיבי תפוחי האדמה בקערה גדולה, מכניסים אותם לסיר מכשיר הסמארט ליד ומסדרים בתחתית כך שיהיו בשכבה אחידה. סוגרים את מכסה המכשיר ומפעילים אותו. מזיזים את הסליידר למצב סיר לחץ ומבשלים למשך 20 דקות במצב HIGH.
  2. מכינים את הקציצות: מערבבים בקערה את כל רכיבי הקציצות לעיסה אחידה ויוצרים קציצות בידיים, מניחים את הקציצות על הרשת דו כיוונית ומוסיפים את הרשת מעל תפוחי האדמה. מכוונים את הסליידר למצב טיגון באוויר חם/בישול, בוחרים באופציה טיגון באוויר חם ומבשלים כ-15 דקות.
  3. מכינים את ירקות הצלויים: מסדרים את הירקות בקומה העליונה של הרשת הדו כיוונית, מתבלים במלח ופלפל וצולים עם הקציצות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות בשר מטוגנות שחוטפים ישר מהסמארט ליד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    Orly Israeli

    הי שגב, שאלה, האם אתה מבקש מהקצב שיטחן את הבשר פעמיים או פעם אחת? ובאיזה חלק אתה משתמש , הקצב שלי המליץ לי על צלעות.. אשמח לשמוע את דעתך

      Avatar
      מערכת Foody

      מומלץ לבקש מהקצב לטחון את הבשר פעמיים למרקם עדין יותר של הקציצות. בהצלחה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות