עוגת אוראו וגבינה של קרין גורן
קרין גורן משדרגת את עוגת הגבינה הקלאסית ומכינה עוגת אוראו וגבינה עם עוגיות אוראו שמוסיפות קראנצ'יות וטעם שוקולדי נהדר. תתכוננו להתמכר!
קרין גורן משדרגת את עוגת הגבינה הקלאסית ומכינה עוגת אוראו וגבינה עם עוגיות אוראו שמוסיפות קראנצ'יות וטעם שוקולדי נהדר. תתכוננו להתמכר!
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 840.0 קק״ל 8400.0 קק״לפחמימות 63.6 גרם 636.5 גרםשומן 62.2 גרם 621.5 גרםנתרן 271.2 מ״ג 2712.1 מ״גחלבון 7.7 גרם 77.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 40.3 גרם 402.9 גרםכולסטרול 0.6 מ״ג 6.5 מ״גסידן 6.8 מ״ג 68.0 מ״גברזל 1.3 מ״ג 13.4 מ״גאשלגן 120.4 מ״ג 1203.9 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 20 דק׳כולל 5 שעות
-
קלוריות840
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 840.0 קק״ל 8400.0 קק״לפחמימות 63.6 גרם 636.5 גרםשומן 62.2 גרם 621.5 גרםנתרן 271.2 מ״ג 2712.1 מ״גחלבון 7.7 גרם 77.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 40.3 גרם 402.9 גרםכולסטרול 0.6 מ״ג 6.5 מ״גסידן 6.8 מ״ג 68.0 מ״גברזל 1.3 מ״ג 13.4 מ״גאשלגן 120.4 מ״ג 1203.9 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 5 שעות | קלוריות 840 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3מיכלים או 750 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר לבן
-
1חבילה או 80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
500 גרם גבינת שמנת
-
3 חבילות אוראו בציפוי שוקולד לבן
אופן הכנה
- משמנים קלות את התבנית.
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, הסוכר, האינסטנט פודינג והגבינה לקרם יציב.
- מסדרים בתבנית בצפיפות שכבה של העוגיות השלמות. מורחים מעל את קרם הגבינה.
- במעבד המזון טוחנים כמעט את כל העוגיות שנשארו (שומרים 7-6 עוגיות שלמות לקישוט) לפירורים דקים. מפזרים את הפירורים מעל הקרם בתבנית.
- חוצים את העוגיות האחרונות ונועצים לקישוט בהיקף העוגה. מקררים 4 שעות לפחות לפני הגשה.
- פורסים את העוגה בעזרת סכין שטובלים במים רותחים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך.
אופן הכנה
- משמנים קלות את התבנית.
- במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, הסוכר, האינסטנט פודינג והגבינה לקרם יציב.
- מסדרים בתבנית בצפיפות שכבה של העוגיות השלמות. מורחים מעל את קרם הגבינה.
- במעבד המזון טוחנים כמעט את כל העוגיות שנשארו (שומרים 7-6 עוגיות שלמות לקישוט) לפירורים דקים. מפזרים את הפירורים מעל הקרם בתבנית.
- חוצים את העוגיות האחרונות ונועצים לקישוט בהיקף העוגה. מקררים 4 שעות לפחות לפני הגשה.
- פורסים את העוגה בעזרת סכין שטובלים במים רותחים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
כדיי להוסיף שמת חמוצה ? 200 גרם
להוסיף? לא… חשוב להיצמד למתכון