קרין גורן מקצרת לכם את הדרך – עוגיות סטייל קרמוגית לעצלנים

קיבלתם טלפון מאורחים שעומדים להגיע? עוגיות סטייל קרמוגית של קרין גורן הם הפתרון המושלם בשבילכם ולוקח להכין אותן 20 דקות גג
קיבלתם טלפון מאורחים שעומדים להגיע? עוגיות סטייל קרמוגית של קרין גורן הם הפתרון המושלם בשבילכם ולוקח להכין אותן 20 דקות גג
  • קרין גורן
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    136
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 136.2 קק״ל 4087.1 קק״ל
    פחמימות 14.3 גרם 429.0 גרם
    שומן 7.9 גרם 236.7 גרם
    נתרן 58.0 מ״ג 1738.6 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 68.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 21.9 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 133.3 גרם
    כולסטרול 34.9 מ״ג 1048.4 מ״ג
    סידן 17.1 מ״ג 513.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 41.2 מ״ג 1237.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    136
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 136.2 קק״ל 4087.1 קק״ל
    פחמימות 14.3 גרם 429.0 גרם
    שומן 7.9 גרם 236.7 גרם
    נתרן 58.0 מ״ג 1738.6 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 68.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 21.9 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 133.3 גרם
    כולסטרול 34.9 מ״ג 1048.4 מ״ג
    סידן 17.1 מ״ג 513.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 41.2 מ״ג 1237.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
קרין גורן
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפ’ של 160-170 מעלות.
  2. שמים במעבד המזון את החמאה, המלח, הסוכר החום, הסוכר הלבן, הקמח, אבקת האפייה, הקוקוס, השקדים, החלמונים והחלב (את החלב יש להוסיף בהדרגה תוך כדי ערבוב עד שמתקבל בצק נוח לעבודה ולא דביק מדי). מעבדים כמה שפחות, רק עד לקבלת בצק אחיד.
  3. מחלקים את הבצק ל-2 ועובדים עם כל חלק בנפרד.
  4. מרדדים על גבי נייר אפייה מקומח קלות (או משומן), את מחצית הבצק למלבן בעובי 1/2 ס”מ. מודדים שרוחב הבצק הוא כ-20 ס”מ.
  5. מסמנים (לא חותכים) מלבן גדול ומלבן קטן (רצוי למדוד 7-8 ס”מ מול 11-12 ס”מ).
  6. מניחים פס של ממרח (איזה שאוהבים) במרכז המלבן הקטן. מכסים במלבן הגדול ומהדקים.
  7. מעבירים לתבנית תנור יחד עם נייר האפייה שרידדנו עליו ואופים כ-25 דקות עד הזהבה. מצננים וחותכים לעוגיות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרין גורן מקצרת לכם את הדרך – עוגיות סטייל קרמוגית לעצלנים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (39)

Avatar

    Avatar
    זהבית

    אנימיכולה לעשות עם מרגרינה בטעם חמאה אשמח לתשובה מהירה ויצא ממש טעים

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר בהחלט!

    Avatar
    זהבית

    היי אני רוצה כבר להכין מה אני עושה אם אין לי אבקת שקדים אשמח לתשובה מהירה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי זהבית, אפשר להחליף בקוקוס טחון נוסף

    Avatar
    זהבית

    היוש קרין את מדהימה אני חולה עלייך ומה מספר הטלפון שלך? אשמח לתשובה מהירה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי זהבית, מה תרצי למסור לקרין? נוכל למסור לה בשמך.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות