משולשי בצק פילו במילוי רוקט וגבינה
יש לכם אורחים במפתיע ואתם רוצים להכין נשנוש מהיר וטעים? אהרוני מלמד איך מכינים משולשי בצק פילו במילוי רוקט וגבינה, פריכים וזהובים, שמתקתקים ברבע שעה
יש לכם אורחים במפתיע ואתם רוצים להכין נשנוש מהיר וטעים? אהרוני מלמד איך מכינים משולשי בצק פילו במילוי רוקט וגבינה, פריכים וזהובים, שמתקתקים ברבע שעה
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 129.5 קק״ל 2590.0 קק״לפחמימות 9.1 גרם 182.7 גרםשומן 9.4 גרם 188.1 גרםנתרן 198.8 מ״ג 3975.7 מ״גחלבון 3.3 גרם 66.8 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 14.9 גרםשומן רווי 3.9 גרם 78.1 גרםכולסטרול 5.1 מ״ג 101.6 מ״גסידן 67.3 מ״ג 1346.4 מ״גברזל 0.6 מ״ג 11.1 מ״גאשלגן 65.0 מ״ג 1299.6 מ״גאבץ 69.7 מ״ג 1393.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות130
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 129.5 קק״ל 2590.0 קק״לפחמימות 9.1 גרם 182.7 גרםשומן 9.4 גרם 188.1 גרםנתרן 198.8 מ״ג 3975.7 מ״גחלבון 3.3 גרם 66.8 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 14.9 גרםשומן רווי 3.9 גרם 78.1 גרםכולסטרול 5.1 מ״ג 101.6 מ״גסידן 67.3 מ״ג 1346.4 מ״גברזל 0.6 מ״ג 11.1 מ״גאשלגן 65.0 מ״ג 1299.6 מ״גאבץ 69.7 מ״ג 1393.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 130 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 חבילה בצק פילו
מילוי
-
1 שן שום
-
1/2 בצל סגול בינוני
-
1 פלפל צ’ילי ירוק קטן
-
100 גרם גבינת קשקבל
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 חבילה עלי רוקט
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
- חותכים את הבצק לריבועים בגודל 15 ס”מ על 15 ס”מ. מתיזים מעט תרסיס שמן זית.
- מכינים את המילוי: קולפים וקוצצים דק את השום והבצל.
- קוצצים דק את הפלפל החריף.
- מגררים את הקשקבל בפומפייה.
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים קלות את כל חומרי המילוי מלבד הגבינה עד שהעלים נובלים מעט. מצננים, מוסיפים את הגבינה המגוררת, טועמים ומתקנים תיבול.
- מניחים כפית גדושה של המילוי במרכז כל ריבוע בצק וסוגרים לצורת משולש.
- מחממים מחבת נון סטיק על אש בינונית. מתיזים מעט שמן וקולים את משולשי הבצק כ-3 דקות מכל צד.
- מגישים עם היוגורט, הבצל הירוק והסומאק.
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
- חותכים את הבצק לריבועים בגודל 15 ס”מ על 15 ס”מ. מתיזים מעט תרסיס שמן זית.
- מכינים את המילוי: קולפים וקוצצים דק את השום והבצל.
- קוצצים דק את הפלפל החריף.
- מגררים את הקשקבל בפומפייה.
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים קלות את כל חומרי המילוי מלבד הגבינה עד שהעלים נובלים מעט. מצננים, מוסיפים את הגבינה המגוררת, טועמים ומתקנים תיבול.
- מניחים כפית גדושה של המילוי במרכז כל ריבוע בצק וסוגרים לצורת משולש.
- מחממים מחבת נון סטיק על אש בינונית. מתיזים מעט שמן וקולים את משולשי הבצק כ-3 דקות מכל צד.
- מגישים עם היוגורט, הבצל הירוק והסומאק.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן