דגים ברוטב עגבניות חריף של ישראל אהרוני
ישראל אהרוני מלמד איך להכין מנה קלאסית שמוגשת כמעט בכל בית ביום שישי בערב - דגים ברוטב עגבניות חריף ומתובל. אל תשכחו חלה כדי לנגב את הרוטב
ישראל אהרוני מלמד איך להכין מנה קלאסית שמוגשת כמעט בכל בית ביום שישי בערב - דגים ברוטב עגבניות חריף ומתובל. אל תשכחו חלה כדי לנגב את הרוטב
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 895.2 קק״ל 1790.3 קק״לפחמימות 35.4 גרם 70.7 גרםשומן 36.0 גרם 72.1 גרםנתרן 2236.6 מ״ג 4473.3 מ״גחלבון 103.4 גרם 206.9 גרםסיבים תזונתיים 8.4 גרם 16.8 גרםשומן רווי 6.2 גרם 12.5 גרםכולסטרול 248.0 מ״ג 496.0 מ״גסידן 349.3 מ״ג 698.6 מ״גברזל 9.4 מ״ג 18.8 מ״גאשלגן 2817.8 מ״ג 5635.7 מ״גאבץ 4.7 מ״ג 9.3 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות895
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 895.2 קק״ל 1790.3 קק״לפחמימות 35.4 גרם 70.7 גרםשומן 36.0 גרם 72.1 גרםנתרן 2236.6 מ״ג 4473.3 מ״גחלבון 103.4 גרם 206.9 גרםסיבים תזונתיים 8.4 גרם 16.8 גרםשומן רווי 6.2 גרם 12.5 גרםכולסטרול 248.0 מ״ג 496.0 מ״גסידן 349.3 מ״ג 698.6 מ״גברזל 9.4 מ״ג 18.8 מ״גאשלגן 2817.8 מ״ג 5635.7 מ״גאבץ 4.7 מ״ג 9.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 895 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
דגים
-
3 כפות שמן זית
-
2 כפות מרווה
-
4 שיני שום
-
1 פלפל צ’ילי ירוק בינוני
-
1 בצל בינוני
-
2 עגבניות גדולים
-
1 קופסה עגבניות מרוסקות
-
1 כף חומץ בלסמי
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
4 פילה דגי בורי
אופן הכנה
- קולפים את השום והבצל.
- קוצצים את המרווה, השום, הצ’ילי והבצל. חותכים את העגבניות לקוביות. חותכים את פילה הדג לחתיכות גדולות.
- במחבת גדולה מחממים את השמן, מוסיפים את המרווה, השום והצ’ילי ומטגנים במשך 1-2 דקות.
- מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-3-4 דקות.
- מוסיפים את העגבניות ומטגנים כ-2 דקות נוספות.
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות, והבלסמי, ממליחים ומפלפלים. מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש ומכניסים את הדגים שישקעו ברוטב. מכסים ומבשלים כ-15-20 דקות, תלוי בעובי הפילה.
אופן הכנה
- קולפים את השום והבצל.
- קוצצים את המרווה, השום, הצ’ילי והבצל. חותכים את העגבניות לקוביות. חותכים את פילה הדג לחתיכות גדולות.
- במחבת גדולה מחממים את השמן, מוסיפים את המרווה, השום והצ’ילי ומטגנים במשך 1-2 דקות.
- מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-3-4 דקות.
- מוסיפים את העגבניות ומטגנים כ-2 דקות נוספות.
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות, והבלסמי, ממליחים ומפלפלים. מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש ומכניסים את הדגים שישקעו ברוטב. מכסים ומבשלים כ-15-20 דקות, תלוי בעובי הפילה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן