מתוקים קטנים שלי: סורבה פירות על מקל
מתחשק לכם קינוח קל, עם מינימום שומן שמכינים מהר ובקלות ללא מכשור מיוחד? סורבה פירות שמכינים מפירות יער קפואים או כל פרי אחר שאוהבים
מתחשק לכם קינוח קל, עם מינימום שומן שמכינים מהר ובקלות ללא מכשור מיוחד? סורבה פירות שמכינים מפירות יער קפואים או כל פרי אחר שאוהבים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 385.2 קק״ל 385.2 קק״לפחמימות 88.5 גרם 88.5 גרםשומן 1.8 גרם 1.8 גרםנתרן 13.4 מ״ג 13.4 מ״גחלבון 1.2 גרם 1.2 גרםסיבים תזונתיים 8.1 גרם 8.1 גרםשומן רווי 0.3 גרם 0.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 34.4 מ״ג 34.4 מ״גברזל 0.7 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 163.2 מ״ג 163.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 5 דק׳כולל 4 שעות
-
קלוריות385
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 385.2 קק״ל 385.2 קק״לפחמימות 88.5 גרם 88.5 גרםשומן 1.8 גרם 1.8 גרםנתרן 13.4 מ״ג 13.4 מ״גחלבון 1.2 גרם 1.2 גרםסיבים תזונתיים 8.1 גרם 8.1 גרםשומן רווי 0.3 גרם 0.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 34.4 מ״ג 34.4 מ״גברזל 0.7 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 163.2 מ״ג 163.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 4 שעות | קלוריות 385 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית לארטיקים
-
1חבילה או 300 גרם פירות יער קפואים
-
10 כפיות סוכר לבן
-
1 כוס מים קרים
אופן הכנה
- מכינים את הסורבה: טוחנים את הפירות הקפואים, הסוכר הלבן והמים במעבד מזון או בבלנדר מוט ידני.
- מוזגים לתבנית הרצויה ומקפיאים לפחות 4 שעות.
- מחלצים מהתבנית או שאוכלים ישירות ממנה עם כף.
אופן הכנה
- מכינים את הסורבה: טוחנים את הפירות הקפואים, הסוכר הלבן והמים במעבד מזון או בבלנדר מוט ידני.
- מוזגים לתבנית הרצויה ומקפיאים לפחות 4 שעות.
- מחלצים מהתבנית או שאוכלים ישירות ממנה עם כף.
הערות
- אפשר גם להכין בתבנית אינגליש קייק או קופסת פלסטיק ולאכול עם כף
- מתקבלים כ-22 ארטיקים
הערות
- אפשר גם להכין בתבנית אינגליש קייק או קופסת פלסטיק ולאכול עם כף
- מתקבלים כ-22 ארטיקים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (7)
באיזה ציפוי אפשר לצפות את זה
אפשר אולי עם שוקולד לבן מומס עם חמאת קקאו/שמן קנולה. להמיס 100 גרם שוקולד לבן עם 2 כפות שמן קנולה, לטבול את הארטיקים ולהעביר שוב להקפאה