רולאפס מוצ׳י בהכנה ביתית

אין מישהו במדינה שלא שמע על הטרנד הזה של הגומי הדק שעוטפים איתו גלידה, הוא קופא ועושה קראנצ'. אז קבלו אותו בגרסה טיפה יותר בריאה והרבה יותר זולה - רולאפס מוצ'י בהכנה ביתית
אין מישהו במדינה שלא שמע על הטרנד הזה של הגומי הדק שעוטפים איתו גלידה, הוא קופא ועושה קראנצ'. אז קבלו אותו בגרסה טיפה יותר בריאה והרבה יותר זולה - רולאפס מוצ'י בהכנה ביתית
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-25 דק׳
  • קלוריות
    150
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 149.6 קק״ל 1495.7 קק״ל
    פחמימות 19.5 גרם 195.3 גרם
    שומן 6.1 גרם 60.8 גרם
    נתרן 97.6 מ״ג 975.8 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 21.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 53.5 גרם
    כולסטרול 46.6 מ״ג 465.7 מ״ג
    סידן 62.7 מ״ג 627.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 95.2 מ״ג 951.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-25 דק׳
  • קלוריות
    150
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 149.6 קק״ל 1495.7 קק״ל
    פחמימות 19.5 גרם 195.3 גרם
    שומן 6.1 גרם 60.8 גרם
    נתרן 97.6 מ״ג 975.8 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 21.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 53.5 גרם
    כולסטרול 46.6 מ״ג 465.7 מ״ג
    סידן 62.7 מ״ג 627.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.1 מ״ג
    אשלגן 95.2 מ״ג 951.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מוציאים את הגלידה מהפריזר עשר דקות קודם.
  2. טובלים את דף האורז בקערת מים פושרים למשך 5-6 שניות.
  3. מוציאים את הדף ופורסים על משטח עבודה או קרש חיתוך.
  4. מניחים כדור גלידה במרכז הדף ומפזרים מעל הגלידה איזה סוכריות שאוהבים.
  5. מקפלים את שולי הדף לצורת מעטפה ומועכים מעט.
  6. מניחים על נייר אפייה ומעבירים למקפיא לשעתיים.
רולאפס מוצ'י בהכנה ביתית2. צילום: ירדן עדי
רולאפס מוצ’י בהכנה ביתית. צילום: ירדן עדי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות