חריימה טבעוני ברוטב פיקנטי

טבעונים? צמחונים? אתם לא צריכים לוותר על מנת הדגל של יום שישי בערב - חריימה טבעוני ברוטב דגים פיקנטי כל כך טעים. הכינו את החלה!
טבעונים? צמחונים? אתם לא צריכים לוותר על מנת הדגל של יום שישי בערב - חריימה טבעוני ברוטב דגים פיקנטי כל כך טעים. הכינו את החלה!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    336
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 336.4 קק״ל 1345.5 קק״ל
    פחמימות 17.8 גרם 71.4 גרם
    סוכר 6.4 גרם 25.8 גרם
    שומן 29.9 גרם 119.6 גרם
    נתרן 874.2 מ״ג 3496.8 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 17.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.2 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 6.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.8 מ״ג 55.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 90.1 מ״ג 360.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    336
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 336.4 קק״ל 1345.5 קק״ל
    פחמימות 17.8 גרם 71.4 גרם
    סוכר 6.4 גרם 25.8 גרם
    שומן 29.9 גרם 119.6 גרם
    נתרן 874.2 מ״ג 3496.8 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 17.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.2 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 6.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.8 מ״ג 55.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 90.1 מ״ג 360.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים טבעוניים
מערכת Foody
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים בכוס שמן קנולה עם פפריקה מתוקה ומניחים בצד (כדי שהפפריקה תשקע לתחתית הכוס).
  2. מטגנים במחבת גדולה עם שמן זית את הבצל והשום.
  3.  מוסיפים את צנצנת הרוטב הפיקנטי ומתבלים במלח. ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות.
  4.  מוסיפים את הטופו החתוך ואת שמן הפפריקה (רק את השמן, ללא הפפריקה ששקעה).
  5. מבשלים כרבע שעה נוספת כשהמחבת מכוסה.
  6. מורידים מהאש ומפזרים מעל כוסברה קצוצה.

tip

טיפ מהדיאטנית

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חריימה טבעוני ברוטב פיקנטי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות