עוגה לשבת – עוגת בננות וקוקוס עם שוקולד צ’יפס
יש לכם בבית כמה בננות בשלות מדי? למה שלא תכינו עוגת בננות נפלאה עם טעמים עדינים של קוקוס וגם שוקולד צ'יפס. וההפתעה – העוגה פרווה בזכות השימוש בקרם קוקוס
יש לכם בבית כמה בננות בשלות מדי? למה שלא תכינו עוגת בננות נפלאה עם טעמים עדינים של קוקוס וגם שוקולד צ'יפס. וההפתעה – העוגה פרווה בזכות השימוש בקרם קוקוס
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 4488.4 קק״ל 4488.4 קק״לפחמימות 489.1 גרם 489.1 גרםשומן 265.6 גרם 265.6 גרםנתרן 2037.0 מ״ג 2037.0 מ״גחלבון 44.3 גרם 44.3 גרםסיבים תזונתיים 17.0 גרם 17.0 גרםשומן רווי 99.1 גרם 99.1 גרםכולסטרול 590.8 מ״ג 590.8 מ״גסידן 143.7 מ״ג 143.7 מ״גברזל 14.9 מ״ג 14.9 מ״גאשלגן 3331.4 מ״ג 3331.4 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 5.7 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות4488
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 4488.4 קק״ל 4488.4 קק״לפחמימות 489.1 גרם 489.1 גרםשומן 265.6 גרם 265.6 גרםנתרן 2037.0 מ״ג 2037.0 מ״גחלבון 44.3 גרם 44.3 גרםסיבים תזונתיים 17.0 גרם 17.0 גרםשומן רווי 99.1 גרם 99.1 גרםכולסטרול 590.8 מ״ג 590.8 מ״גסידן 143.7 מ״ג 143.7 מ״גברזל 14.9 מ״ג 14.9 מ״גאשלגן 3331.4 מ״ג 3331.4 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 5.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 4488 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
3 בננות בינוניות
-
2 ביצים L
-
3/4כוס או 150 גרם סוכר לבן
-
3/4כוס או 150 מ"ל שמן קנולה
-
1/2 כוס קוקוס טחוןמזרח מערב
-
1כוס או 140 גרם קמח תופח
-
1/2כוס או 100 גרם שוקולד צ’יפס
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- בקערה גדולה מועכים את הבננות היטב.
- מוסיפים ביצים, סוכר, שמן וקרם קוקוס וטורפים היטב.
- מוסיפים קוקוס וקמח ומערבבים היטב עד שהקמח נטמע בתערובת.
- מוסיפים שוקולד צ’יפס ומערבבים.
- מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת היטב ואופים בתנור החם במשך 25-30 דקות או עד שהעוגה יציבה.
- בינתיים, מכינים את הקישוט: במחבת קטנה מחממים את הסוכר והמים עד ליצירת קרמל.
- פורסים את הבננה לפרוסות בעובי 1 ס”מ, ומוסיפים לקרמל.
- מקשטים את העוגה בציפוי הבננות והקרמל ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- בקערה גדולה מועכים את הבננות היטב.
- מוסיפים ביצים, סוכר, שמן וקרם קוקוס וטורפים היטב.
- מוסיפים קוקוס וקמח ומערבבים היטב עד שהקמח נטמע בתערובת.
- מוסיפים שוקולד צ’יפס ומערבבים.
- מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת היטב ואופים בתנור החם במשך 25-30 דקות או עד שהעוגה יציבה.
- בינתיים, מכינים את הקישוט: במחבת קטנה מחממים את הסוכר והמים עד ליצירת קרמל.
- פורסים את הבננה לפרוסות בעובי 1 ס”מ, ומוסיפים לקרמל.
- מקשטים את העוגה בציפוי הבננות והקרמל ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
יצאה לי עוגה רטובה, ככה היא אמורה לצאת?
הכפלתי כמויות ויצא מושלם וגדול וטעים. תודה
פעמיים כי טוב! ((:
אם אני רוצה 2 תבניות אינגליש קייק, אפשר להכפיל כמויות או שסה לא יצא אוצו דבר?
בהחלט! להכפיל כמויות בקלות ובלי בעיה