-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1242.4 קק״ל 14909.3 קק״לפחמימות 1184.0 גרם 14208.2 גרםשומן 1181.2 גרם 14174.3 גרםנתרן 1346.4 מ״ג 16156.4 מ״גחלבון 1179.2 גרם 14150.9 גרםסיבים תזונתיים 1179.9 גרם 14158.8 גרםשומן רווי 1177.9 גרם 14134.4 גרםכולסטרול 1177.6 מ״ג 14130.8 מ״גסידן 1216.5 מ״ג 14597.8 מ״גברזל 1178.2 מ״ג 14138.6 מ״גאשלגן 1433.6 מ״ג 17203.1 מ״גאבץ 1177.6 מ״ג 14131.7 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 25 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות1242
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1242.4 קק״ל 14909.3 קק״לפחמימות 1184.0 גרם 14208.2 גרםשומן 1181.2 גרם 14174.3 גרםנתרן 1346.4 מ״ג 16156.4 מ״גחלבון 1179.2 גרם 14150.9 גרםסיבים תזונתיים 1179.9 גרם 14158.8 גרםשומן רווי 1177.9 גרם 14134.4 גרםכולסטרול 1177.6 מ״ג 14130.8 מ״גסידן 1216.5 מ״ג 14597.8 מ״גברזל 1178.2 מ״ג 14138.6 מ״גאשלגן 1433.6 מ״ג 17203.1 מ״גאבץ 1177.6 מ״ג 14131.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 19 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 1242 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
כוסות טאקו
-
12 טורטייה קטנה
סלט
רוטב
-
2 כפות שמן קנולה
-
2 כפות רוטב סויה
-
2 כפות חומץ אורז
-
2 כפות מיץ לימון
-
1 כפית שמן שומשום
-
1 כפית סוכר לבן
-
2 שיני שום
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. פורסים את הכרוב והפלפל האדום לרצועות דקות, ואת הגזר לגפרורים דקים. קוצצים את הבצל הירוק, הכוסברה, השום והג’ינג’ר.
- מכינים את כוסות הטאקו: עוטפים את הטורטיות במגבת לחה ומחממים כ-1/2 דקה במיקרוגל ומשמנים בתרסיס השמן. מניחים כל טורטייה בתוך קערה חסינת חום בקוטר 10 ס”מ ויוצרים צורה של סלסילה.
- אופים 9-8 דקות עד שהטורטיות זהובות. מצננים היטב.
- מכינים את הסלט: מערבבים את רכיבי הרוטב בקערה גדולה עד שהסוכר נמס. מוסיפים את הירקות והשומשום ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים את התיבול.
- ממלאים את כוסות הטאקו בסלט ללא רוטב. מגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. פורסים את הכרוב והפלפל האדום לרצועות דקות, ואת הגזר לגפרורים דקים. קוצצים את הבצל הירוק, הכוסברה, השום והג’ינג’ר.
- מכינים את כוסות הטאקו: עוטפים את הטורטיות במגבת לחה ומחממים כ-1/2 דקה במיקרוגל ומשמנים בתרסיס השמן. מניחים כל טורטייה בתוך קערה חסינת חום בקוטר 10 ס”מ ויוצרים צורה של סלסילה.
- אופים 9-8 דקות עד שהטורטיות זהובות. מצננים היטב.
- מכינים את הסלט: מערבבים את רכיבי הרוטב בקערה גדולה עד שהסוכר נמס. מוסיפים את הירקות והשומשום ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים את התיבול.
- ממלאים את כוסות הטאקו בסלט ללא רוטב. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן