-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 519.5 קק״ל 4155.8 קק״לפחמימות 39.0 גרם 311.8 גרםשומן 36.3 גרם 290.8 גרםנתרן 146.5 מ״ג 1172.2 מ״גחלבון 5.4 גרם 43.2 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 11.2 גרםשומן רווי 22.3 גרם 178.1 גרםכולסטרול 29.5 מ״ג 236.2 מ״גסידן 74.8 מ״ג 598.1 מ״גברזל 3.7 מ״ג 29.7 מ״גאשלגן 109.4 מ״ג 875.6 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 10.7 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל 7 שעות
-
קלוריות520
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 519.5 קק״ל 4155.8 קק״לפחמימות 39.0 גרם 311.8 גרםשומן 36.3 גרם 290.8 גרםנתרן 146.5 מ״ג 1172.2 מ״גחלבון 5.4 גרם 43.2 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 11.2 גרםשומן רווי 22.3 גרם 178.1 גרםכולסטרול 29.5 מ״ג 236.2 מ״גסידן 74.8 מ״ג 598.1 מ״גברזל 3.7 מ״ג 29.7 מ״גאשלגן 109.4 מ״ג 875.6 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 10.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 7 שעות | קלוריות 520 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס
-
150 גרם פתי בר וניל
-
100 גרם חמאה
מלית
-
100 גרם שוקולד לבן
-
1גביע או 200 גרם גבינת שמנת
-
1מיכל או 250 גרם שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1/4כוס או 35 גרם אבקת סוכר
הגשה
-
1 כוס פירות יער טריים
אופן הכנה
- ממיסים את החמאה. שוברים את השוקולד לקוביות.
- מכינים את הבסיס: מרסקים את הביסקוויטים לפירורים באמצעות מעבד מזון או פטיש שניצלים. מערבבים בקערה את הפירורים והחמאה לתערובת אחידה. משטחים בצנצנות. מעבירים למקפיא ל-10 דקות להתייצבות.
- ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל או בקערה מעל סיר עם מים חמים (באן מארי).
מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים היטב. - מקציפים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת הגבינה.
- מוציאים את הכוסות מהמקפיא ויוצקים מעל את המלית. סוגרים את הצנצנות ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות.
- מקשטים בפירות היער או התותים ומגישים.
אופן הכנה
- ממיסים את החמאה. שוברים את השוקולד לקוביות.
- מכינים את הבסיס: מרסקים את הביסקוויטים לפירורים באמצעות מעבד מזון או פטיש שניצלים. מערבבים בקערה את הפירורים והחמאה לתערובת אחידה. משטחים בצנצנות. מעבירים למקפיא ל-10 דקות להתייצבות.
- ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל או בקערה מעל סיר עם מים חמים (באן מארי).
מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים היטב. - מקציפים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת הגבינה.
- מוציאים את הכוסות מהמקפיא ויוצקים מעל את המלית. סוגרים את הצנצנות ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות.
- מקשטים בפירות היער או התותים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן