מאפינס בטטה וגבינות עם עשבי תיבול וגרעיני דלעת

שר פיטנס מכינה מאפינס בטטה משגעים וקלים להכנה בתוספת עשבי תיבול ובעיטור גרעיני דלעת. הבונוס? משתמשים בגבינות רזות ומקבלים מאפים בריאים ודיאטטיים
שר פיטנס מכינה מאפינס בטטה משגעים וקלים להכנה בתוספת עשבי תיבול ובעיטור גרעיני דלעת. הבונוס? משתמשים בגבינות רזות ומקבלים מאפים בריאים ודיאטטיים
  • שר פיטנס
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    101
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 100.8 קק״ל 1209.2 קק״ל
    פחמימות 10.2 גרם 121.8 גרם
    שומן 4.7 גרם 56.0 גרם
    נתרן 313.9 מ״ג 3767.3 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 67.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 13.0 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 18.1 גרם
    כולסטרול 75.8 מ״ג 909.4 מ״ג
    סידן 30.2 מ״ג 361.9 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 12.8 מ״ג
    אשלגן 114.4 מ״ג 1373.1 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 10.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    101
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 100.8 קק״ל 1209.2 קק״ל
    פחמימות 10.2 גרם 121.8 גרם
    שומן 4.7 גרם 56.0 גרם
    נתרן 313.9 מ״ג 3767.3 מ״ג
    חלבון 5.6 גרם 67.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 13.0 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 18.1 גרם
    כולסטרול 75.8 מ״ג 909.4 מ״ג
    סידן 30.2 מ״ג 361.9 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 12.8 מ״ג
    אשלגן 114.4 מ״ג 1373.1 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 10.2 מ״ג
    סגור

אני מאוהבת במאפים מלוחים ותמיד מנסה ליצור כאלה שיהיו יותר בריאים ומזינים. הפעם אני חולקת אתכם מתכון של מאפינס בטטה נפלאים עם המון עשבי תיבול, גבינות וגרעינים. מכינים את המאפינס ונהנים ממאפה בריא עם מינימום רגשות אשם.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
שר פיטנס
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


עיטור


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את שקעי התבנית בתרסיס שמן.
  2. קולפים וחותכים את הבטטות לקוביות בגודל 1 ס”מ.
  3. קוצצים את העירית לטבעות דקות ואת הבזיליקום לרצועות דקות.
  4. מגררים את הגבינה הצהובה בפומפייה, או מגרדת מגניבה כזאת.
  5. בקערה גדולה טורפים את הביצים, שמן, קוטג’ וגבינת פטה.
  6. מוסיפים את עשבי התיבול, הבטטה, הגבינה הצהובה והקמח ומתבלים במלח ופלפל שחור.
  7. מעבירים לתבנית שקעים עד ל-3/4 גובה ומפזרים מעל את גרעיני הדלעת.
  8. אופים במשך 30 דקות, או עד שהמאפינס זהובים.

הערות

  • אם אין תבנית שקעים ניתן לאפות במנז'טים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפינס בטטה וגבינות עם עשבי תיבול וגרעיני דלעת

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    נהדרים??

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    תמר שני

    שר שלום, במה אפשר להחליף את הקמח התופח?

      Avatar
      מערכת Foody

      ניתן להחליף בקמח כוסמין עם אבקת אפיה.

    Avatar
    מיטל

    איןןןןן על המתכונים ועל הטיפים שלך להרזייה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מיטל,
      שר היא באמת אחת ויחידה.
      כייף שאת פה 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות