עוגת גזר של קרין גורן

קרין גורן מכינה עוגת גזר נימוחה, טעימה ומיוחדת במינה, עם תוספת אגוזים וצימוקים, שאם לא תגלו לאורחים ממה היא עשויה, גם הם לא ינחשו! ואפילו אין צורך בתנור
קרין גורן מכינה עוגת גזר נימוחה, טעימה ומיוחדת במינה, עם תוספת אגוזים וצימוקים, שאם לא תגלו לאורחים ממה היא עשויה, גם הם לא ינחשו! ואפילו אין צורך בתנור
  • קרין גורן
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל
  • קלוריות
    4466
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4466.0 קק״ל 4466.0 קק״ל
    פחמימות 372.5 גרם 372.5 גרם
    שומן 301.6 גרם 301.6 גרם
    נתרן 3937.0 מ״ג 3937.0 מ״ג
    חלבון 76.5 גרם 76.5 גרם
    סיבים תזונתיים 36.4 גרם 36.4 גרם
    שומן רווי 64.2 גרם 64.2 גרם
    כולסטרול 886.2 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 379.3 מ״ג 379.3 מ״ג
    ברזל 13.2 מ״ג 13.2 מ״ג
    אשלגן 3216.1 מ״ג 3216.1 מ״ג
    אבץ 7.9 מ״ג 7.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל
  • קלוריות
    4466
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4466.0 קק״ל 4466.0 קק״ל
    פחמימות 372.5 גרם 372.5 גרם
    שומן 301.6 גרם 301.6 גרם
    נתרן 3937.0 מ״ג 3937.0 מ״ג
    חלבון 76.5 גרם 76.5 גרם
    סיבים תזונתיים 36.4 גרם 36.4 גרם
    שומן רווי 64.2 גרם 64.2 גרם
    כולסטרול 886.2 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 379.3 מ״ג 379.3 מ״ג
    ברזל 13.2 מ״ג 13.2 מ״ג
    אשלגן 3216.1 מ״ג 3216.1 מ״ג
    אבץ 7.9 מ״ג 7.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות בחושות קלות וטעימות
קרין גורן
X

5 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. גוררים את הגזר על פומפייה. שוברים גס אגוזי מלך.
  3. בקערה גדולה טורפים את הביצים.
  4. מוסיפים את שני סוגי הסוכר והשמן ומערבבים היטב. מוסיפים את הגזר והקוקוס ומערבבים.
  5. מנפים יחד את הקמח, אבקת הסודה לשתייה, המלח והקינמון ומוסיפים לתערובת. טורפים עד שהתערובת אחידה. מערבבים פנימה אגוזים וצימוקים.
  6. משמנים את התבנית.
  7. שופכים את הבלילה לתבנית.
  8. אחרי 50 דקות בודקים עם העוגה מוכנה בעזרת קיסם הננעץ במרכזה. אם הוא יוצא יבש (עם מעט פירורים לחים) העוגה מוכנה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גזר של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות