גבוהה, זריזה ומהממת – עוגת ספוג תפוזים בלי הפרדת ביצים!

ספוג תפוזים (בלי הפרדת ביצים!) זו עוגה נוסטלגית וטעימה, גבוהה, מרשימה וסופר טעימה, שמכינים בקלי קלות, בתבנית עם חור, בלי להפריד ביצים
ספוג תפוזים (בלי הפרדת ביצים!) זו עוגה נוסטלגית וטעימה, גבוהה, מרשימה וסופר טעימה, שמכינים בקלי קלות, בתבנית עם חור, בלי להפריד ביצים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
31 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    4004
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4004.4 קק״ל 4004.4 קק״ל
    פחמימות 526.6 גרם 526.6 גרם
    שומן 183.3 גרם 183.3 גרם
    נתרן 3956.4 מ״ג 3956.4 מ״ג
    חלבון 65.2 גרם 65.2 גרם
    סיבים תזונתיים 10.8 גרם 10.8 גרם
    שומן רווי 19.4 גרם 19.4 גרם
    כולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 180.5 מ״ג 180.5 מ״ג
    ברזל 6.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    אשלגן 626.3 מ״ג 626.3 מ״ג
    אבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    4004
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4004.4 קק״ל 4004.4 קק״ל
    פחמימות 526.6 גרם 526.6 גרם
    שומן 183.3 גרם 183.3 גרם
    נתרן 3956.4 מ״ג 3956.4 מ״ג
    חלבון 65.2 גרם 65.2 גרם
    סיבים תזונתיים 10.8 גרם 10.8 גרם
    שומן רווי 19.4 גרם 19.4 גרם
    כולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 180.5 מ״ג 180.5 מ״ג
    ברזל 6.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    אשלגן 626.3 מ״ג 626.3 מ״ג
    אבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור

הממ… עוגת ספוג תפוזים כמו של הסבתות… איזה כיף להכין תה חם בחורף ולהגיש לידו פרוסת עוגה כזו… וכמה קל להכין אותה! אמנם אנחנו מלכלכים את המיקסר לכבודה, אבל אני מבטיחה שמקציפים את הביצים שלמות בלי להפריד אותן.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
31 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. במיקסר מקציפים ביצים וסוכר 10 דקות במהירות מקסימלית.
  2. מוזגים פנימה שמן לאט, תוך כדי הקצפה.
  3. מגרדים קליפת תפוז וסוחטים מיץ - אם מתקבלת פחות מכוס של מיץ, משלימים לכוס מידה בתוספת מים. מוסיפים לקערת המיקסר תוך כדי הקצפה איטית.
  4. מוסיפים קמח ומקציפים לאיחוד.
  5. מוזגים לתבנית משומנת ואופים ב-160 מעלות 45 דקות, להשחמה והתייצבות (עד שקיסם יוצא יבש).

הערות

  • משתמשים בקליפה ומיץ התפוזים. צריך כוס מיץ. אם מתקבל פחות מיץ מהתפוזים - משלימים כמות עם מים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גבוהה, זריזה ומהממת – עוגת ספוג תפוזים בלי הפרדת ביצים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (18)

Avatar

    Avatar
    הודיה כהן

    חייב קמח תופר או שזה בסדר לשים קמח רגיל ואבקת אפיה.?.

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר קמח רגיל ואבקת אפייה

    Avatar
    סילבי

    האם אפשר סטיביה באותה כמות במקום סוכר

    Avatar
    אתי

    היי אפשר ב 2 תבניות אינגליש קייק?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אין צורך להכפיל כמויות, הכמויות מתאימות לשתי תבניות אינגליש קייק.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות