עוגיות פזואלוס מטוגנות ומתוקות של קרין גורן
שמות שונים ניתנו לעוגיות הפריכיות האלו: דבלה, פיג'ואלוס, פזואלוס. לא משנה איך תקראו להן, העיקר שלא תוותרו על התענוג המתוק והקראנצ'י במתכון נהדר של קרין גורן
שמות שונים ניתנו לעוגיות הפריכיות האלו: דבלה, פיג'ואלוס, פזואלוס. לא משנה איך תקראו להן, העיקר שלא תוותרו על התענוג המתוק והקראנצ'י במתכון נהדר של קרין גורן
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 78.9 קק״ל 1578.2 קק״לפחמימות 11.1 גרם 221.5 גרםשומן 2.0 גרם 40.4 גרםנתרן 19.5 מ״ג 390.0 מ״גחלבון 2.4 גרם 48.2 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.6 גרםשומן רווי 0.3 גרם 5.6 גרםכולסטרול 29.5 מ״ג 590.8 מ״גסידן 5.7 מ״ג 113.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 5.1 מ״גאשלגן 24.4 מ״ג 487.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 4.2 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות79
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 78.9 קק״ל 1578.2 קק״לפחמימות 11.1 גרם 221.5 גרםשומן 2.0 גרם 40.4 גרםנתרן 19.5 מ״ג 390.0 מ״גחלבון 2.4 גרם 48.2 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.6 גרםשומן רווי 0.3 גרם 5.6 גרםכולסטרול 29.5 מ״ג 590.8 מ״גסידן 5.7 מ״ג 113.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 5.1 מ״גאשלגן 24.4 מ״ג 487.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 4.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 79 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
קישוט
-
2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- לשים את כל חומרי הבצק לאיחוד במיקסר. שמים בשקית ניילון למנוחה 10 דקות.
- מחלקים ל-4 חלקים את הבצק (עובדים עם חלק אחד ושומרים את השאר בשקית שלא יתייבשו).
- מרדדים את הבצק במכונת הפסטה וכשהבצק מתחיל להיות ארוך מדי חוצים וממשיכים לעבוד בשני חלקים. מרדדים דק עד שלב אחד לפני האחרון (מס 7) לקבלת רצועה ארוכה ודקה (כחצי מטר על 8 ס”מ, או מידות אחרות לפי רצונכם).
- מיישרים את השוליים בגלגלת פיצה.
- מחממים בסיר עמוק את השמן. מטגנים את רצועות הבצק תוך גלגול עם מזלג לפי ההדגמה עד הזהבה.
- מוציאים מהשמן ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת שאריות השמן.
- מפזרים אבקת סוכר על רצועות הבצק המטוגנות או טובלים בסירופ שאוהבים ומגישים.
אופן הכנה
- לשים את כל חומרי הבצק לאיחוד במיקסר. שמים בשקית ניילון למנוחה 10 דקות.
- מחלקים ל-4 חלקים את הבצק (עובדים עם חלק אחד ושומרים את השאר בשקית שלא יתייבשו).
- מרדדים את הבצק במכונת הפסטה וכשהבצק מתחיל להיות ארוך מדי חוצים וממשיכים לעבוד בשני חלקים. מרדדים דק עד שלב אחד לפני האחרון (מס 7) לקבלת רצועה ארוכה ודקה (כחצי מטר על 8 ס”מ, או מידות אחרות לפי רצונכם).
- מיישרים את השוליים בגלגלת פיצה.
- מחממים בסיר עמוק את השמן. מטגנים את רצועות הבצק תוך גלגול עם מזלג לפי ההדגמה עד הזהבה.
- מוציאים מהשמן ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת שאריות השמן.
- מפזרים אבקת סוכר על רצועות הבצק המטוגנות או טובלים בסירופ שאוהבים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (7)
קרין אין עלייך בעולםםם!!! תודה על המתכון המהממםם ועל כל המתכונים המעלפים שכלכך הרבה מהם אימצתי ויודעת כבר בעלפה ועוד המון שכבר הכנתי… תודה תודהה תודההה!!! מגיל קטן אצ ההשראה שלי!!! את אלופה!!!!! איך איך איךךך???? מתה להגיע למה שאת מתי שהוא! ובנתיים נהנית מהיצירות שלך!!! תודההה!!!
וואו יעל איזה תגובה מהממת על הבוקר!! 🙂