סנגריה חמה – משקה יין אדום חם וחורפי
הגרמנים קוראים לזה גְלִיוַיין הספרדים קוראים לזה סנגריה חמה אנחנו קוראים לזה משקה יין אדום מתובל, חורפי וטעים או כל מה שאתם צריכים כרגע!
הגרמנים קוראים לזה גְלִיוַיין הספרדים קוראים לזה סנגריה חמה אנחנו קוראים לזה משקה יין אדום מתובל, חורפי וטעים או כל מה שאתם צריכים כרגע!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 216.2 קק״ל 1297.3 קק״לפחמימות 31.6 גרם 189.5 גרםשומן 0.2 גרם 1.5 גרםנתרן 5.5 מ״ג 33.3 מ״גחלבון 0.6 גרם 3.7 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 15.5 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 12.4 מ״ג 74.7 מ״גברזל 0.7 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 185.0 מ״ג 1110.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.1 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות216
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 216.2 קק״ל 1297.3 קק״לפחמימות 31.6 גרם 189.5 גרםשומן 0.2 גרם 1.5 גרםנתרן 5.5 מ״ג 33.3 מ״גחלבון 0.6 גרם 3.7 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 15.5 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 12.4 מ״ג 74.7 מ״גברזל 0.7 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 185.0 מ״ג 1110.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 216 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 בקבוק יין אדום יבש
-
4 כפות ברנדיאו יין פורט
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1/2 כפית אגוז מוסקט
-
1 כפית תמצית וניל
-
5 מקלות קינמון בינוניים
-
6 מסמר ציפורן קטנים
-
2 כוכבי אניס בינוניים
-
1 תפוז בינוניפרוס לחצאי פרוסות עם הקליפה (נקי מגרעינים)
-
1 אגס בינוניחתוך לקוביות
-
2 תפוחי עץ פינק ליידי בינונייםאו תפוח אחר מזן מתוק חתוכים לקוביות
אופן הכנה
- מוזגים לסיר את היין, הברנדי, הסוכר, האגוז המוסקט, תמצית הוניל, הקינמון, הציפורן והאניס. מערבבים, מביאים לרתיחה עדינה, מכסים את הסיר ומבשלים כחצי שעה.
- מוסיפים את הפירות החתוכים ומבשלים יחד עוד 10 דקות.
- טועמים ומתקנים תיבול (סוכר, מעט מים אם צריך).
- מוזגים לקערת הגשה או לכוסות ונהנים.
אופן הכנה
- מוזגים לסיר את היין, הברנדי, הסוכר, האגוז המוסקט, תמצית הוניל, הקינמון, הציפורן והאניס. מערבבים, מביאים לרתיחה עדינה, מכסים את הסיר ומבשלים כחצי שעה.
- מוסיפים את הפירות החתוכים ומבשלים יחד עוד 10 דקות.
- טועמים ומתקנים תיבול (סוכר, מעט מים אם צריך).
- מוזגים לקערת הגשה או לכוסות ונהנים.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (20)
יש בסיס טוב למתכון, אבל הוא דורש שינויים. הכנתי 1 ל1 כמו שהיה כתוב. לטעמי יצא מתוק מדי, הייתי מורידה את הסוכר בחצי מהכמות. הכנתי בקבוק אחד עם כמות הפרות שהמליצו פה. לדעתי כמות הפירות מתאימה ל2 בקבוקים. תעשו את ההתאמות לבד. ובקבוק אחד מתאים ל5 מנות בערך, לא 6.
אפשר להכין בלילה לבוקר שלמחרת?
מומלץ להכין לפני ההגשה.