קציצות הפתעה! קציצות עוף והודו עם פתיתים ברוטב עגבניות

חולמים על מנת קציצות עם אורז לצהריים? קבלו מתכון פשוט ומהיר להכנה, שכולם יטרפו באהבה ועל הדרך תנצלו גם את שאריות הפתיתים שבמקרר
חולמים על מנת קציצות עם אורז לצהריים? קבלו מתכון פשוט ומהיר להכנה, שכולם יטרפו באהבה ועל הדרך תנצלו גם את שאריות הפתיתים שבמקרר
  • יעל טל
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    52
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 52.3 קק״ל 784.4 קק״ל
    פחמימות 8.0 גרם 119.7 גרם
    שומן 1.5 גרם 22.8 גרם
    נתרן 326.7 מ״ג 4900.3 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 25.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 2.2 גרם
    כולסטרול 19.7 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 3.5 מ״ג 53.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 12.6 מ״ג 188.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    52
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 52.3 קק״ל 784.4 קק״ל
    פחמימות 8.0 גרם 119.7 גרם
    שומן 1.5 גרם 22.8 גרם
    נתרן 326.7 מ״ג 4900.3 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 25.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 2.2 גרם
    כולסטרול 19.7 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 3.5 מ״ג 53.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 12.6 מ״ג 188.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור

רוצים רעיון קליל לארוחת צהריים מעולה, מזינה ובצ’יק? נשארו לכם פתיתים, אורז או פסטה מאתמול?

ולא פחות חשוב: אם אהבתם והילדים אכלו, בפעם הבאה הכינו כמות כפולה והקפיאו!

הנה תראו את האלוף הפרטי שלי אוכל קציצות מלא הכף:

קציצות עוף והודו עם פתיתים (צילום: יעל טל)
קציצות עוף והודו עם פתיתים (צילום: יעל טל)
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קציצות
יעל טל
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: מערבבים בסיר את רוטב העגבניות, המים, המלח והסוכר ומחממים על להבה נמוכה עם מכסה.
  2. מכינים את הקציצות: מערבבים היטב בקערה (בעזרת הידיים) את הבשר, הבצל, תפוח האדמה, הפתיתים, הביצה, המלח, הפלפל והפפריקה.
  3. מכדררים את התערובת ומכניסים לסיר עם הרוטב.
  4. מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים (עם מכסה) 40 דקות. מגישים עם אורז וסלט!

 

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות הפתעה! קציצות עוף והודו עם פתיתים ברוטב עגבניות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    ציפורה כהן

    איך התפוח אדמה צריך להיות? מבושל או מגורד?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לבשל ואז לגרד או למעוך

הצג עוד

קטגוריות