יונית צוקרמן עושה על האש – קבב ביתי בקלי קלות
כבר לא צריך לקנות! ממש קל להכין קבב ביתי לגמרי לבד, בלי חומרים משמרים ותוספות. המנה המושלמת למנגל של סוף השבוע עם פיתה, טחינה וסלט ירקות
כבר לא צריך לקנות! ממש קל להכין קבב ביתי לגמרי לבד, בלי חומרים משמרים ותוספות. המנה המושלמת למנגל של סוף השבוע עם פיתה, טחינה וסלט ירקות
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 290.2 קק״ל 4643.4 קק״לפחמימות 2.7 גרם 43.3 גרםשומן 25.2 גרם 403.8 גרםנתרן 544.4 מ״ג 8711.1 מ״גחלבון 11.6 גרם 185.9 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 8.9 גרםשומן רווי 11.2 גרם 179.8 גרםכולסטרול 58.9 מ״ג 943.0 מ״גסידן 24.2 מ״ג 387.4 מ״גברזל 1.9 מ״ג 31.0 מ״גאשלגן 188.4 מ״ג 3013.6 מ״גאבץ 3.0 מ״ג 47.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות290
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 290.2 קק״ל 4643.4 קק״לפחמימות 2.7 גרם 43.3 גרםשומן 25.2 גרם 403.8 גרםנתרן 544.4 מ״ג 8711.1 מ״גחלבון 11.6 גרם 185.9 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 8.9 גרםשומן רווי 11.2 גרם 179.8 גרםכולסטרול 58.9 מ״ג 943.0 מ״גסידן 24.2 מ״ג 387.4 מ״גברזל 1.9 מ״ג 31.0 מ״גאשלגן 188.4 מ״ג 3013.6 מ״גאבץ 3.0 מ״ג 47.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 290 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
קבב
-
700 גרם בשר בקר טחון
-
300 גרם שומן כבש
-
1 בצל בינוני
-
1 צרור פטרוזיליה
-
3 כפות פירורי לחם
-
1 כף מלח דק
-
1 כפית כמון טחון
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
2 כפות חרדל דיז’ון
-
1/4 כוס מי סודה
אופן הכנה
- קולפים וקוצצים את הבצל לקוביות קטנות. קוצצים דק את הפטרוזיליה.
- שמים בקערה גדולה את כל רכיבי הקבב. לשים את התערובת היטב.
- יוצרים מהתערובת קבבים עגולים או מוארכים.
- צולים את הקבב על מחבת פסים או במנגל משני הצדדים עד למידת עשייה רצויה.
אופן הכנה
- קולפים וקוצצים את הבצל לקוביות קטנות. קוצצים דק את הפטרוזיליה.
- שמים בקערה גדולה את כל רכיבי הקבב. לשים את התערובת היטב.
- יוצרים מהתערובת קבבים עגולים או מוארכים.
- צולים את הקבב על מחבת פסים או במנגל משני הצדדים עד למידת עשייה רצויה.
הערות
- אפשר לשפד את הקבב על מקל קינמון ולצלות – הקינמון מוסיף טעם נהדר
הערות
- אפשר לשפד את הקבב על מקל קינמון ולצלות – הקינמון מוסיף טעם נהדר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (11)
יונית, אפשר לטגן במחבת רגיל? תודה רבה
בהחלט. אין בעיה.
מה אפשר לשים במקום שומן כבש?
אפשר רק בשר בקר טחון, אך הקבבים יצאו פחות עסיסיים.