-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 570.2 קק״ל 2280.9 קק״לפחמימות 68.9 גרם 275.5 גרםשומן 28.5 גרם 114.0 גרםנתרן 139.8 מ״ג 559.0 מ״גחלבון 8.7 גרם 34.6 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.4 גרםשומן רווי 17.8 גרם 71.0 גרםכולסטרול 169.1 מ״ג 676.5 מ״גסידן 173.0 מ״ג 692.2 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 390.2 מ״ג 1560.6 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.9 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות570
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 570.2 קק״ל 2280.9 קק״לפחמימות 68.9 גרם 275.5 גרםשומן 28.5 גרם 114.0 גרםנתרן 139.8 מ״ג 559.0 מ״גחלבון 8.7 גרם 34.6 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.4 גרםשומן רווי 17.8 גרם 71.0 גרםכולסטרול 169.1 מ״ג 676.5 מ״גסידן 173.0 מ״ג 692.2 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 390.2 מ״ג 1560.6 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 570 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קסטה
-
150 גרם עוגיות חמאה
-
1 קופסה גלידה מוכנה
גנאש
-
100 גרם שוקולד מריר
-
1 כפית אבקת סוכר
אופן הכנה
- על תבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים רינג אישי (עדיף רינג מתכוונן).
- בתחתית הרינג מניחים עוגיית חמאה אחת, ומכוונים את גודל הרינג לפי גודל העוגייה.
- מעל העוגייה, שמים שכבת גלידה בעובי 2 ס”מ בטעם שאוהבים ודוחסים אותה באמצעות כף.
- מניחים מעל הגלידה עוד עוגיית חמאה ומוציאים את הרינג.
- מכינים את הגנאש: שמים את רכיבי הגנאש בקערה ומחממים במיקרוגל כדקה. מוציאים, מערבבים ומחזירים לחימום של דקה נוספת. מערבבים היטב עד שמתקבל מרקם חלק ואחיד.
- מניחים על חצי הקסטה נייר אפייה, ועל החצי הגלוי יוצקים את הגנאש, כך שתיווצר קסטה חצי-חצי.
אופן הכנה
- על תבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים רינג אישי (עדיף רינג מתכוונן).
- בתחתית הרינג מניחים עוגיית חמאה אחת, ומכוונים את גודל הרינג לפי גודל העוגייה.
- מעל העוגייה, שמים שכבת גלידה בעובי 2 ס”מ בטעם שאוהבים ודוחסים אותה באמצעות כף.
- מניחים מעל הגלידה עוד עוגיית חמאה ומוציאים את הרינג.
- מכינים את הגנאש: שמים את רכיבי הגנאש בקערה ומחממים במיקרוגל כדקה. מוציאים, מערבבים ומחזירים לחימום של דקה נוספת. מערבבים היטב עד שמתקבל מרקם חלק ואחיד.
- מניחים על חצי הקסטה נייר אפייה, ועל החצי הגלוי יוצקים את הגנאש, כך שתיווצר קסטה חצי-חצי.
הערות
- במקום הגנאש, אפשר להכין ציפוי ממרח בטעם קרמל: מחממים במיקרוגל ממרח בטעם קרמל ויוצקים מעל הקסטה
- אפשר לבחור בכל טעם גלידה שאוהבים
- רצוי להשתמש בעוגיות חמאה עגולות
הערות
- במקום הגנאש, אפשר להכין ציפוי ממרח בטעם קרמל: מחממים במיקרוגל ממרח בטעם קרמל ויוצקים מעל הקסטה
- אפשר לבחור בכל טעם גלידה שאוהבים
- רצוי להשתמש בעוגיות חמאה עגולות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן