לפנק ולהתפנק: חטיפי פצפוצי אורז וחמאת בוטנים
שרית נובק מכינה עוגיות מפצפוצי אורז קראנצ'ים עם חמאת בוטנים ושוקולד. חטיף ביתי פשוט להכנה וטעים בטירוף שהילדים לא יוכלו להפסיק לזלול, והכל רק מחמישה מצרכים!
שרית נובק מכינה עוגיות מפצפוצי אורז קראנצ'ים עם חמאת בוטנים ושוקולד. חטיף ביתי פשוט להכנה וטעים בטירוף שהילדים לא יוכלו להפסיק לזלול, והכל רק מחמישה מצרכים!
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 194.4 קק״ל 2332.2 קק״לפחמימות 22.5 גרם 270.1 גרםשומן 9.9 גרם 119.3 גרםנתרן 168.7 מ״ג 2024.9 מ״גחלבון 4.3 גרם 51.9 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 20.9 גרםשומן רווי 4.0 גרם 47.8 גרםכולסטרול 1.3 מ״ג 16.0 מ״גסידן 29.8 מ״ג 357.1 מ״גברזל 0.8 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 151.7 מ״ג 1819.9 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 12.1 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים ו-20 דק׳
-
קלוריות194
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 194.4 קק״ל 2332.2 קק״לפחמימות 22.5 גרם 270.1 גרםשומן 9.9 גרם 119.3 גרםנתרן 168.7 מ״ג 2024.9 מ״גחלבון 4.3 גרם 51.9 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 20.9 גרםשומן רווי 4.0 גרם 47.8 גרםכולסטרול 1.3 מ״ג 16.0 מ״גסידן 29.8 מ״ג 357.1 מ״גברזל 0.8 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 151.7 מ״ג 1819.9 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 12.1 מ״גסגור
יום שלישי גשום ואני מרגישה את המתח באוויר. הילדה טרודה. טלפונים בלי סוף, התלחששויות ואז זה מגיע: “אימא, אפשר לארח פה את הפעולה של הצופים היום?”
אההממממ… כן ברור מתוקה שלי… תני לי רגע רק לברוח מהבית…
בקיצור – אירחנו פה את הפעולה של הצופים. הילדה כל כך התרגשה, סידרה את החדר, את הסלון, את המטבח, מילאה קערות בחטיפים ובפירות ואז גם באה אלי ושאלה אם נספיק עוד להכין עוגיות.
כן ברור מתוקה שלי…
ועכשיו גם אתם מוזמנים ליהנות מהן
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-20 דק׳ | קלוריות 194 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
150 גרם פצפוצי אורז
-
100 גרם מטבעות שוקולד לבן
-
1/2 כוס חמאת בוטנים חלקה
-
100 גרם שוקולד מריר
-
1/2 כפית מלח גס
אופן הכנה
- מכניסים את פצפוצי האורז לקערה.
- קוצצים גס את השוקולד הלבן ומכניסים לקערה חסינת חום.
- מוסיפים לשוקולד את חמאת הבוטנים ומניחים את הקערה מעל סיר אדים (בן-מארי). מערבבים ביחד מעל האדים עד שכל השוקולד נמס ומתקבלת תערובת חלקה ואחידה.
- שופכים את תערובת השוקולד על פצפוצי האורז ומערבבים היטב עד שכולם מכוסים.
- מכניסים את פצפוצי האורז לתוך תבניות מאפינס מנייר סנו סושי ומהדקים מעט.
- ממיסים את השוקולד המריר (אפשר במיקרו או על בן מארי).
- שופכים מעל כל אחד כפית מהשוקולד המריר ומיישרים. זורים מעט מלח מלמעלה.
- מכניסים למקרר להתייצבות של כשעתיים, מחלצים מהתבנית ומגישים.
אופן הכנה
- מכניסים את פצפוצי האורז לקערה.
- קוצצים גס את השוקולד הלבן ומכניסים לקערה חסינת חום.
- מוסיפים לשוקולד את חמאת הבוטנים ומניחים את הקערה מעל סיר אדים (בן-מארי). מערבבים ביחד מעל האדים עד שכל השוקולד נמס ומתקבלת תערובת חלקה ואחידה.
- שופכים את תערובת השוקולד על פצפוצי האורז ומערבבים היטב עד שכולם מכוסים.
- מכניסים את פצפוצי האורז לתוך תבניות מאפינס מנייר סנו סושי ומהדקים מעט.
- ממיסים את השוקולד המריר (אפשר במיקרו או על בן מארי).
- שופכים מעל כל אחד כפית מהשוקולד המריר ומיישרים. זורים מעט מלח מלמעלה.
- מכניסים למקרר להתייצבות של כשעתיים, מחלצים מהתבנית ומגישים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן