-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 152.7 קק״ל 610.9 קק״לפחמימות 14.4 גרם 57.4 גרםשומן 7.7 גרם 30.8 גרםנתרן 30.6 מ״ג 122.2 מ״גחלבון 7.0 גרם 27.8 גרםסיבים תזונתיים 6.7 גרם 26.6 גרםשומן רווי 1.8 גרם 7.2 גרםכולסטרול 5.4 מ״ג 21.6 מ״גסידן 155.6 מ״ג 622.2 מ״גברזל 1.5 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 157.3 מ״ג 629.3 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 15 דק׳כולל 4 שעות
-
קלוריות153
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 152.7 קק״ל 610.9 קק״לפחמימות 14.4 גרם 57.4 גרםשומן 7.7 גרם 30.8 גרםנתרן 30.6 מ״ג 122.2 מ״גחלבון 7.0 גרם 27.8 גרםסיבים תזונתיים 6.7 גרם 26.6 גרםשומן רווי 1.8 גרם 7.2 גרםכולסטרול 5.4 מ״ג 21.6 מ״גסידן 155.6 מ״ג 622.2 מ״גברזל 1.5 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 157.3 מ״ג 629.3 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 4 שעות | קלוריות 153 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כוס חלב 3%
-
1 כוס מים
-
6 כפות זרעי צ’יה
-
4 כפיות חמוציות מיובשות
-
12 שקדים קלויים בינוניים
אופן הכנה
- קוצצים את השקדים או האגוזים.
- מערבבים היטב את הצ’יה, החלב, המים והשקדים/אגוזים בצנצנת או בקערה עם מכסה אטום. מומלץ ראשית לערבב עם מזלג - לדאוג שלא נוצרים גושים בתחתית הצנצנת.
- סוגרים היטב את הכלי ומשקשקים עד שהתערובת אחידה.
- מחלקים את הפודינג ל-4 צנצנות אישיות.
- מכניסים למקרר למשך הלילה (או לפחות למשך 3 שעות) - ככל שיהיה יותר במקרר, כך יהיה סמיך יותר.
- מוציאים מהמקרר ומוסיפים את התוספות: חמוציות, פירות יער, בננה.
אופן הכנה
- קוצצים את השקדים או האגוזים.
- מערבבים היטב את הצ’יה, החלב, המים והשקדים/אגוזים בצנצנת או בקערה עם מכסה אטום. מומלץ ראשית לערבב עם מזלג - לדאוג שלא נוצרים גושים בתחתית הצנצנת.
- סוגרים היטב את הכלי ומשקשקים עד שהתערובת אחידה.
- מחלקים את הפודינג ל-4 צנצנות אישיות.
- מכניסים למקרר למשך הלילה (או לפחות למשך 3 שעות) - ככל שיהיה יותר במקרר, כך יהיה סמיך יותר.
- מוציאים מהמקרר ומוסיפים את התוספות: חמוציות, פירות יער, בננה.
הערות
- לפודינג פרווה/טבעוני מחליפים את החלב בחלב צמחי
הערות
- לפודינג פרווה/טבעוני מחליפים את החלב בחלב צמחי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן