המנה הראשונה הכי חגיגית שיש: כבד קצוץ
שולחן החג או השבת לא יכול להיות מושלם ללא מנת כבד קצוץ ביתית ומשובחת שמוגשת לצד המצה. מנה ראשונה פשוטה ומהירה להכנה שנשמרת במקרר בקלות
שולחן החג או השבת לא יכול להיות מושלם ללא מנת כבד קצוץ ביתית ומשובחת שמוגשת לצד המצה. מנה ראשונה פשוטה ומהירה להכנה שנשמרת במקרר בקלות
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 177.1 קק״ל 1771.2 קק״לפחמימות 12.0 גרם 119.8 גרםשומן 8.5 גרם 84.8 גרםנתרן 402.4 מ״ג 4023.7 מ״גחלבון 12.2 גרם 122.3 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 17.9 גרםשומן רווי 1.1 גרם 10.8 גרםכולסטרול 172.5 מ״ג 1725.0 מ״גסידן 27.7 מ״ג 276.9 מ״גברזל 4.6 מ״ג 45.6 מ״גאשלגן 292.4 מ״ג 2924.4 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 12.9 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות177
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 177.1 קק״ל 1771.2 קק״לפחמימות 12.0 גרם 119.8 גרםשומן 8.5 גרם 84.8 גרםנתרן 402.4 מ״ג 4023.7 מ״גחלבון 12.2 גרם 122.3 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 17.9 גרםשומן רווי 1.1 גרם 10.8 גרםכולסטרול 172.5 מ״ג 1725.0 מ״גסידן 27.7 מ״ג 276.9 מ״גברזל 4.6 מ״ג 45.6 מ״גאשלגן 292.4 מ״ג 2924.4 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 12.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 177 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם כבדי עוףנקי וחתוך לרבעים
-
4 כפות שמן קנולה
-
5 בצלים גדוליםחתוך לקוביות גדולות
-
3 ביצים קשות L
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כפית אבקת שום
-
1 כפית פירורי לחםאו קמח מצה
אופן הכנה
- מטגנים את הבצל החתוך עד להשחמה. מסננים מהשמן.
- באותה המחבת שטיגנו את הבצל מטגנים את הכבד עד שהוא שחום מכל צדדיו ומבפנים עדיין ורדרד (להיזהר שלא יתייבש).
- במעבד מזון טוחנים את הכבד, הבצל, הביצים הקשות והתבלינים בפולסים קצרים ליצירת ממרח (אך לא חלק לגמרי).
- מעבירים לכלי אטום ושומרים בקרור. רצוי להגיש יום למחרת.
אופן הכנה
- מטגנים את הבצל החתוך עד להשחמה. מסננים מהשמן.
- באותה המחבת שטיגנו את הבצל מטגנים את הכבד עד שהוא שחום מכל צדדיו ומבפנים עדיין ורדרד (להיזהר שלא יתייבש).
- במעבד מזון טוחנים את הכבד, הבצל, הביצים הקשות והתבלינים בפולסים קצרים ליצירת ממרח (אך לא חלק לגמרי).
- מעבירים לכלי אטום ושומרים בקרור. רצוי להגיש יום למחרת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן